Frumoasa actriță a reușit un moment memorabil la Cannes, despre care vorbește toată presa internațională. Vedeta și umoristul francez Alex Lutz, cu 14 ani mai tânăr decât el, au reușit să uimească audiența cu un moment cu adevărat inedit. Îmbrăcată într-o rochie neagră spectaculoasă, Monica a început să danseze languros cu Alex pe melodia „Piensa en mi” din filmul „”Talons Aiguilles”, al lui  Pedro Almodóvar. Însă, spre finalul piesei, ea a lăsat audiența mută de uimire. L-a apucat de păr pe partenerul ei și l-a sărutat cu multă pasiune pe partenerul ei, așa cum se întâmplă doar în filme, iar apoi i-a pus mâinile pe fund, vrând să pară o dominatoare.

Iată momentul sărutului

Cérémonie d’ouverture du 70ème Festival International du Film de CannesSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Momentul a fost fotografiat de toți jurnaliștii aflați la eveniment și a apărut în publicațiile din întreaga lume, mulți întrebându-se dacă actrița chiar ar avea o relație cu tânărul umorist sau gestul ei a fost făcut doar de dragul spectacolului.

Monica Belluci a avut o apariție de senzație, miercuri, la Festivalul de Film de la Cannes. În ciuda faptului că a ajuns la 52 de ani, această arată spectaculos și nu-și arată deloc vârsta.

Actriţa italiană este maestra de ceremonii a celei de-a 70-a ediție a Festivalului de film de la Cannes, care se va desfăşura în perioada 17-28 mai. Ea va prezenta galele de deschidere şi de închidere ale festivalului. Este a doua oară când celebra actriță a fost desemnată să prezinte Festivalul de film, iar cineastul spaniol Pedro Almodovar va prezida Juriul Festivalului de la Cannes.