Monica Bellucci (58 de ani), actrița italiană considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, iubește din nou după despărțirea de artistul Nicolas Lefebvre, în 2019. Norocosul este un guru al cinematografiei, care a fost de curând și în țara noastră, pentru a filma serialul „Wednesday”, nimeni altul decât regizorul Tim Burton (64 de ani). Acesta este separat de mama copiilor lui, actrița Helena Bonham Carter, din 2014, după o relație care a durat 13 ani.

Monica Bellucci și Tim Burton au o relație de patru luni

Monica Bellucci și Tim Burton s-au întâlnit pentru prima oară acum 16 ani, însă Cupidon i-a săgetat abia acum. Publicația Paris Match anunță că iubirea dintre Monica și Tim s-a înfiripat în urmă cu patru luni, în Franța, mai exact în octombrie anul trecut, cu ocazia Festivalului de Film Lumière, de la Lyon, când Monica i-a înmânat lui Tim premiul pentru întreaga carieră.

După ce Monica i-a oferit distincția, Tim a lăsat să se înțeleagă, în timpul discursului, că este extrem de fericit în acel moment: „În toată viața mea nu am simțit niciodată atât de multă dragoste ca în seara asta. Bine ați venit la cea mai bună înmormântare pe care am avut-o vreodată!”, a spus el, cu umor.

Monica Bellucci a fost căsătorită cu actorul Vincent Cassel, în perioada 1997- 2013. Actrița l-a cunoscut pe Vincent în 1996, în timp ce amândoi filmau pentru pelicula lui Gilles Mimouni, „L’Appartement”. Au două fiice adolescente, Deva (19 ani), și Leonie (13 ani). FOTOGRAFII: PROFIMEDIA

paris-match-bellucci-burtonSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Tim Burton a filmat în România serialul de succes „Wednesday”

Tim Burton a fost în țara noastră anul trecut, la filmările „Wednesday” (Addams), primul serial original Netflix filmat în România și primul serial regizat și produs de Burton.

Celebrul regizor a acordat un interviu în exclusivitate pentru site-ul urban.ro, în care a povestit experienţa sa de pe platourile de filmare din România, pentru serialul Netflix „Wednesday”.

„Am filmat în studiouri lângă Bucureşti, dar şi la Sinaia în gară, şi prin pădurile din apropierea capitalei. Bucureştiul e un oraş care are multe lucruri de oferit, am folosit locaţii frumoase, Casa Scriitorilor care e un loc foarte special, există acolo un amestec foarte interesant de lucruri şi locuri”, a declarat Tim Burton pentru urban.ro.

„Mi-a plăcut foarte mult că s-a filmat în România, a fost ca o nouă experienţă în care eram şi eu pus, nu doar în partea de producţie şi regie film. Am crescut uitându-mă la filme cu monştri, cu vibe-ul creat de ceea ce însemna Transilvania, Munţii Carpaţi şi poveştile cu Dracula şi, să vin să experimentez totul direct, e ceva memorabil”, a mai spus Burton pentru sursa menționată.

Cu un stil inconfundabil, regizorul Tim Burton are două premii Oscar și peste 40 de pelicule regizate, în portofoliu. Printre acestea,”Peştele cel mare/ Big Fish” (2003), „Charlie si Fabrica de Ciocolata/ Charlie and the Chocolate Factory” (2005), „Sweeney Todd: Bărbierul diabolic din Fleet Street/ Sweeney Todd: the Demon Barber of Fleet Street” (2007), „Alice în Ţara Minunilor/ Alice in Wonderland” (2010), „Dumbo” (2019), „Copiii domnișoarei Peregrine: Între două lumi / Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children” (2016) etc.

Citește și: Monica Bellucci, la 58 de ani: „Prioritățile mele s-au schimbat, iată ce aștept eu de la un bărbat”

Citește și: Deva Cassel, fiica Monicăi Bellucci, ireal de frumoasă, pe podium. A defilat pentru Dolce & Gabbana în locul în care mama ei a filmat „Malena”, acum 20 de ani