Actriţa italiană este maestra de ceremonii a celei de-a 70-a ediție a Festivalului de film de la Cannes, care se va desfăşura în perioada 17-28 mai. Ea va prezenta galele de deschidere şi de închidere ale festivalului, iar aceasta a atras toate privirile cu apariția ei.

Monica Belluci prezintă festivalul de la Cannes

Monica Bellucci a pășit cu eleganță pe covorul roșu, purtând o salopetă neagră, evazată, atât la picioare, cât și la mâneci, dând tuturor o adevărată lecție de stil. În plus, toți jurnaliștii au remarcat că frumoasa actriță, nu-și arată deloc vârsta, pentru ea timpul pare că stă în loc sau că a descoperit elixirul tinereții, întrucât aceasta arată la fel de bine ca la 30 de ani

Monica Bellucci, fermecătoare pe covorul roșu de la Cannes! Este superbă la 52 de aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Monica Belluci va fi văzută foarte des în cadrul acestei ediții, alături de cineastul spaniol Pedro Almodovar, care va prezida Juriul Festivalului de la Cannes. Este a doua oară când celebra actriță a fost desemnată să prezinte Festivalul de film.

Prima dată a fost maestră de ceremonii în 2003, iar ea a fost o prezență nelipsită de la acest mare eveniment internațional de-a lungul aniilor.  În 2000, Monica Bellucci a fost prezentă la Cannes cu filmul „Suspicion” de Stephen Hopkins, doi ani mai târziu cu „Irréversible” de Gaspar Noé, un film care a stârnit polemici memorabile, iar în 2006 a fost membru în juriul prezidat de Wong Kar-wai. Mai mult, în 2014, a fos prezentă pentru filmul „The Wonders”/ „Minuni” al regizoarei italiene Alice Rohrwacher, cu Monica Bellucci într-unul dintre rolurile principale, care a primit Marele premiu al juriului.

Monica Belluci va putea fi urmărită din 22 mai și în noul sezon al serialului „Twin Peaks”. Noul sezon  va avea 18 episoade și va fi difuzat de postul de televiziune HBO în Europa Centrală şi de Est, pe 22 mai în România și pe 21 mai în SUA.

Citește și: