Monica Bellucci este fără îndoială una dintre cele mai frumoase femei din lume, însă cele mai recente imagini cu ea de pe platourile de filmare de la noul ei film au surprins pe toată lumea.

Îndrăgita actriță a devenit cunoscută în întreaga lume pentru rolurile ei de femeie puternică și seducătoare, uimind pe toată lumea cu frumusețea ei aparte. Ea a trecut acum printr-o transformare radicală pentru noul film, „La Befana comes at night’ , în care este de neerecunoscut.

USA. Keanu Reeves and Monica Bellucci  in a scene from the ©Warner Bros film : The Matrix Reloaded (2003).
Plot: Neo and his allies race against time before the machines discover the city of Zion and destroy it. While seeking the truth about the Matrix, NSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Monica Bellucci a renunțat la rolul de femeie fatală și a ales să îmbrace costumul de vrăjitoare. Cu părul alb și lung și cu un look îmbătrânit, cu greu o recunoști pe suberba actriță, transformarea ei uluitoare. Filmările au început pe 1 martie la Roma, iar Monica interpretează rolul lui Dolores, o vrăjitaore bună care sare mereu în ajutorul copiilor. Filmul ar urma să apară pe marile ecrane la sfârșitul anului.

Foto: Profimedia

Citește și:

Ce se întâmplă cu William și Harry la înmormântarea bunicului lor

Ion Țiriac a avut Covid-19 la 82 de ani! Cum se simte în prezent omul de afaceri și de unde a luat virusul