Îndrăgita prezentatoare a decis să vorbească pentru prima dată deschis despre traumele din copilărie, astăzi,  în cadrul campaniei de la Pro TV, ”Rătăcit în sine. Depresia, boala mileniului”.

Desemnată de multe ori una dintre cele mai frumoase femei din showbizul românesc, Monica este una dintre puținele vedete care au refuzat până acum să vorbească despre viața ei personală. Ea a dezvăluit că a avut o copilărie marcată de sărăcie și violență domestică, dezvăluind că a trăit în teroare.

Citește și: Secretul din spatele numelui celui de-al treilea bebeluș regal al lui Kate Middleton și al prințului William. Ascunde o poveste foarte tristă

Au marcat-o bătăile dintre părinții ei: „Mi-era frică să deschid ușa…”

”Și când te gândești că toată lumea se uită la noi și zice “că suntem prințese”, oamenii au senzația că… Doamne, și știi de ce? Pentru că nimeni nu vorbește despre lucrurile astea”, spune Monica.

Vedeta vorbește cu greu despre rănile trecutului, mărturisind că cel mai cumplite lucruri care i-au rămas în minte sunt zgomotele înfundate, provocate de loviturile în corp din momentele în care părinții ei se băteau.

”Zgomotele înfundate, ştii cum e când loveşti un corp şi corpul ăla se loveşte de altceva, dar e un perete şi e o bufnitură. Loviturile în corp sună într-un anume fel. (…) Simțeam teroare. Dar mai mare teroare era când după un episod din asta nu mai zicea niciunul nimic şi atunci îmi era frică să deschid uşa”, spune actrița.

Însă, faptul că tatăl s-a sinucis sau despărţirea de omul iubit nu au doborât-o, ci au făcut-o mai puternică. Este povestea Monicăi Bârlădeanu, care vrea să inspire și alți oameni.

Citește și: