Monica Bârlădeanu nu și-a ascuns niciodată credința în Dumnezeu, ci a recunoscut fățiș că este o persoană evlavioasă. Mai cu seamă că a fost martora unei adevărate minuni înfăptuite de divinitate.

Bruneta a dezvăluit că unul dintre verii ei a suferit un accident grav de circulație, în urma căruia a intrat în comă, cu șanse minime de supraviețuire.

La sfatul preotului, Monica i-a citit bărbatului Psalmii. Nu știa ce altceva ar fi putut face: „Verișorul meu a avut un accident de mașină, a fost transportat la București.

Era în comă, în comă, în comă… Eu eram singura care puteam să merg la el, pentru că ai mei erau toți la Iași. Duhovnicul meu a spus «Te duci și îi citești Psalmi, o catismă pe zi.”, a declarat Monica Bârlădeanu, în cadrul unei emisiuni tv, conform Wowbiz.

Monica Bârlădeanu a mărturisit că a ținut cont de sfatul preotului, așa că a mers în fiecare zi la vărul ei, care era internat pe secția de terapie intensivă. Vedeta a declarat că făcea acest lucru de fiecare dată când pleca de la filmări, până într-o zi, când bărbatul s-a trezit din comă, în timp ce îi citea Psalmul 35.

„Te duci la un om în comă, care nu are nevoie de mare lucru, nici nu știe că ești acolo. Și îi citesc. Veneam de multe ori de la filmări cu sclipici, cu tocuri și îi citeam. La terapie intensivă și dă-i cu cărticica.

La Psalmul 35 a deschis ochii. Am înțepenit! Nu erau șanse să se întâmple asta. Mă uit la el, credeam că se uită prin mine, dar se uita chiar la mine.”, a adăugat Monica Bârlădeanu, în cadrul aceleiași emisiuni tv.

Actrița cunoștea puterea rugăciunilor, dar nu îndrăznise să spere la așa ceva. De altfel, spune că părintele care îi este duhovnic i-a schimbat total viața.

Puțină lume știe că frumoasa brunetă se gândea serios, în adolescență, să își ia atestatul pentru a deveni profesoară de religie, mai ales că în familia ei există deja 6 preoți.

Vezi și Cum arată Monica Bârlădeanu fără strop de machiaj. ”Să nu mai faci asta!”

Citește și:

Pierce Brosnan a publicat o poză cu soția lui și a iscat un val de reacții. Cuplul este căsătorit din 2001

Sora lui Mircea Badea încheie trist un capitol de viață: ”Italia a fost mereu destinația mea preferată pentru vacanțe. Dar de la a merge în vacanță în Italia până la a locui aici, e drum lung…”