Deși s-a scris desprea ea că ar fi apelat la o operație de micșorare a stomacului, artista a negat de fiecare dată, iar acum a decis să dezvăluie cum a ajuns la silueta mult visată. Ea a mărturisit că pentru această performanță a urmat sfaturile unui  nutriționist, dar a mers și la fizioterapeut, kinetoterapeut și psiholog.

Monica Anghel și Cătălin Crișan, concert caritabil la Palatul CopiilorSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Citește și: E oficial! Meghan Markle a anunțat că nu va avea domnișoară de onoare la nuntă. Motivul pentru care a luat această decizie

Ține regim de doi ani

„Din octombrie, urmez un program strict, care durează doi ani și se numește «Good Life», (n.r. viață bună). Am slăbit în total 25 de kilograme, mă simt excelent. Este un program strict, cu medic nutriționist, fizioterapeut, kinetoterapeut și psiholog. Dimineața, după ce-mi duc băiatul la școală, sunt la clinică și urmez acest program, cu specificația că la psiholog merg o dată pe lună, iar nutriționistul îmi face programul săptămânal. Am voie să mânânc orice, și proteină animală, și proteină vegetală, fructe. Am renunțat la carbohidrați. O dată la trei luni îmi fac analizele și sunt din ce în ce mai bune. Mă simt extraordinar, am energie cât pentru zece. Nu mi-am tăiat stomacul, nu mi-am pus inel, nu sunt bolnavă, așa cum au spus unii, doar am urmat un program personalizat!”, a povestit Monica Anghel pentru Click.

Despre Monica Anghel s-a speculat foarte mult faptul că ar fi apelat la o operație de micșorare a stomacului, însă artista a negat de fiecare dată.

„Ești pur și simplu minunată!! Multumim că exiști și ne încânți de fiecare dată!”,  „Ești o frumoasă, ai slăbit foarte mult. Ne zici și nouă rețeta”, „Esti foarte frumoasă. Așa să rămâi, să nu mai slăbești”, au fost câteva dintre comentariile faniilor.

Citește și: