Ajunsă la vârsta de 48, Monica, mama unui băiețel, Aviv, pur și simplu s-a reinventat. Nu a fost deloc ușor, recunoaște chiar ea. De altfel, chiar dacă a topit kilogramele, încă are mare grijă ce mănâncă și câtă mișcare face.

„Normal că mă ţin, am muncit degeaba un an şi ceva? Timp de 15 minute cât stau la solar mă duc într-o mini vacanţă. Nu dorm la solar. Mă duc doar o dată pe săptămână. Aşa bronzată un pic nu tre să mă mai dau cu font de ten”, a declarat ea într-o emisiune la Antena Stars.

Întrebarea cea mare, pe care toată lumea și-o pune, e dacă și-a tăiat sau nu stomacul pentru a scăpa de cele 25 de kilograme. ”M-am plictisit deja de întrebare”, a mărturisit vedeta, admițând: ”Până şi fostul meu soţ m-a întrebat dacă mi-am tăiat stomacul. Am zis: ,<> Nu mi-am tăiat nimic”.

Monica Anghel si-a schimbat si garderobaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Totuși artista a admis că și-a adus o îmbunătățire, dar nu din pedanterie. ”Am fost şi mi-am făcut botox aici (frunte – n. red.). Fiu-miu tot timpul mă întreba dacă sunt supărată, pentru că stau tot timpul încruntată”, a mărturisit ea.

Vezi și Monica Anghel, o mătușică fericită! Fratele ei a devenit pentru a treia oară tată de fată!

Citește și.