Recunoaște că i-a trebuit un an și ceva să reușească, iar acum nu dorește să regreseze. Mai mult, se simte minunat și nu ar vrea să se întoarcă de unde a plecat.

Monica Anghel a reușit de ceva vreme performanța de a slăbi considerabil, punându-și la punct silueta. Mulți însă ajung la acest pas, însă ulterior „recidivează”, deoarece greul vine abia după, cunoscut fiind fenomenul de yo-yo.

Monica Anghel „topit” 30 de kilograme

Artista susține că e important să faci sport, nu neapărat la sală însă, exercițiile în aer liber fiind poate mai plăcute. De asemenea, de când a reușit să slăbească, vedeta și-a schimbat drastic alimentația, având în prezent un stil de viață extrem de sănătos, de la care nu se abate.

„Nu trebuie neapărat să mergem la sală, putem să facem mișcare în aer liber. Putem să mergem în parc sau să mergem într-o pădure. Anul acesta împlinesc 51 de ani și nu e vorba despre frumusețe, este vorba despre sănătate și bucuria de a trăi”, a spus Monica Anghel, conform Click!.

Cum se menține Monica Anghel la greutatea dorită

Monica Anghel are un stil de viață sănătos și alege alimentele cu grijă, introducând și ceaiuri în programul său. Pe lângă acest stil de viață, vedeta merge și la sală, unde ridică greutăți și face cardio. Aceste noi obiceiuri i-au schimbat complet viața, a mai dezvăluit ea.

„Mi s-a schimbat viața, am altă poftă de viață, am alte lucruri în cap, mă văd făcând alte lucruri. Îmi vin idei, am energie. Cu cât mănânc mai puțin, cu atât am mai multă energie.

Când merg la sală fac cardio și greutăți. Nu în fiecare zi, nu ridic greutăți mai mari de 20 de kilograme, deoarece am fost operată pe coloană și trebuie să am grijă. Acasă lucrez cu greutăți foarte mici”, a mai spus Monica Anghel, care are în regim alimente precum fasole verde, pește la grătar sau curmale.

Motivul pentru care Monica Anghel a apelat la psiholog

De asemenea, pe lângă toate acestea, Monica Anghel a mărturisit că un rol important în această transformare l-a avut și psihologul, apelând la serviciile unui specialist în acest sens.

,,Este deja un stil de viață. Procesul meu de slăbire a fost un an și trei luni, dar după ce s-a încheiat aces an, eu mi-am continuat acest stil de viață. A fost foarte important în acest proces de schimbare psihologul meu, deoarece îți dă niște cârlige de care te agăți atunci când vrei să o iei razna”, a mai spus Monica Anghel.

Vezi și Cum arată Monica Anghel fără machiaj: „Poza asta nu are nici un filtru”. Ce truc are pentru prospețimea tenului, la 50 de ani

Citește și:

Adda a făcut primele declarații despre tratamentul pe care îl va urma. „Am bocit o săptămână după ce am aflat”

Piesa lui Costi Ioniță riscă să fie descalificată de la Eurovision. Motivul?