Zilele trecute, Monica Anghel a publicat pe Instagram o imagine care a stârnit reacții fel de fel. Solista apare într-o rochie mulată, lungă, care îi evidențiază talia de viespe. Monica le-a mulțumit fanilor de la Oradea, unde avusese un concert, dar și designerului care a îmbrăcat-o. „Superbă! Un corp de invidiat!”, „Te-ai făcut băț”, „Ești o sirenă”, „Ce corp, ce atitudine! Divă!”, „Rochia superbă, tu superbă, dar bocancii…”, sutn doar câteva dintre comentariile fanilor la poza cu ea în rochie neagră.

De când a slăbit 30 de kilograme, vedeta și-a schimbat radical stilul vestimentar, iar acum pantalonii de piele, colanții, rochiile mulate și chiar fustele mini se regăsesc mai mult în garderoba ei. Mai mult, luna trecută, Monica Anghel a fost și fotomodel, într-o prezentare de modă a designerului Cera Mihăilescu. A fost pentru prima dată când a urmat pe podium.

Artista nu mai amintește cu nimic de imaginea Monicăi de acum 20 de ani, mai ales că s-a tuns scurt și s-a făcut blondă. Câștigătoarea Cerbului de Aur din 1996 a vorbit despre transformarea ei și a punctat că nu o interesează deloc gura lumii.

monica-anghel-11SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Monica Anghel: „Mie mi se pare că arăt extraordinar de bine pentru 50 de ani”

„Important este ca mie, când mă uit în oglindă, să-mi placă ceea ce văd. Şi mie îmi place ceea ce văd. E drept că, din fericire, am putut să mă tund aşa, pentru că am capul perfect rotund, am urechile proporţionate, faţa la fel. Mie mi se pare că arăt extraordinar de bine pentru 50 de ani. Nu mi-am făcut intervenţii la faţă, doar puţin botox între sprâncene pentru că tot timpul stăteam încruntată şi mă întreba copilul dacă sunt supărată pe el. Şi atâta tot, altceva nu mi-am făcut. Dar probabil că moştenirea genetică fiind foarte bună, ăsta e şi motivul pentru care arăt atât de bine”, declara Monica Anghel pentru okmagazine.ro.

”Nu mai vreau să fiu închistată şi nu mai vreau să fac frumos pentru că trebuie să fac frumos şi aşa dă bine. Atâta timp cât nu deranjez pe nimeni, cred că pot să mă manifest exact aşa cum îmi doresc eu. Consider că după 36 de ani de carieră şi după 50 de ani de viaţă, îmi permit acest lux. Mi l-am câştigat.

Nu sunt un om cu fiţe, sunt un om prietenos, bun, deschis, responsabil, am grijă de familia mea. Ştiu să fiu şi elegantă şi să dau cu aspiratorul. Aşa mă simt bine şi nu m-am schimbat, de fapt. Doar că până acum nişte ani cred că ţineam cont de ce spune lumea, că trebuie să te îmbraci într-un fel. Dar eleganţa şi feminitatea sunt cu totul altceva. Mi-au mai scris unii pe reţelele astea că n-am pic de feminitate că m-am tuns aşa de scurt. Părul nu are nicio legătură cu feminitatea”, a mai spus vedeta pentru sursa citată.

Citește și: Imagini de la moșia Monicăi Anghel! Cum arata conacul din Argeș unde solista se refugiază cu toată familia. E patroană, dar muncește pe brânci pentru turiștii ei

Citește și: Motivul dureros pentru care Monica Anghel și-a mutat fiul la altă școală. Aviv are numai 11 ani