Monica Anghel crede în proverbe și în puterea gândurilor. Artista spune că reușește să-și îndeplinească orice dorință prin puterea gândului. Mai exact, ea spune că vizualizează dorința deja împlinită și starea pe care i-o dă această reușită, iar de acolo lucrurile vin cumva de la sine.

„Trebuie să visăm. Să ne dorim lucruri. Ai grijă ce îți dorești pentru că s-ar putea să ți se întâmple.
Eu îmi ghidez foarte mult viața și după proverbe. Proverbele astea au fost făcute de oameni care au trecut prin viață, care au avut experiențe de tot felul.

Și atunci, când realmente îmi doresc ceva, zic așa: o să fac lucrul acesta, și îl vizualizez, știu clar cum va arăta și cum va fi, și cum sunt eu în locul acela, cum strălucesc și cum totul e magic. Și se întâmplă. Așa se întâmplă lucrurile”, a povestit Monica Anghel, într-un interviu video pentru Ego.

Monica Anghel, cel mai prețios sfat primit de la mama sa

Nu demult, într-un interviu pentru Spectacola, Monica Anghel a vorbit cu emoție despre cei care i-au dat viață, dar și-a amintit și care este cel mai prețios sfat primit de la mama sa, cu care a pornit la drum prin viață.

„Am o relație foarte apropiată cu ambii părinți, cu fratele meu, suntem o familie foarte, foarte unită.
Au fost multe sfaturi pe care le-am primit de la mama. Cel mai important mi se pare că tu, ca femeie, trebuie să te respecți pe tine, în primul rând. Adică să te poți uita în ochii oricui pe stradă, să mergi cu spatele drept, să fii o femeie respectată și respectabilă.”, spunea Monica Anghel.

De ce vrea Monica Anghel să-și ia permisul de camion

În urmă cu ceva timp, artista declara faptul că intenționează să-și ia permisul de camion. Chiar dacă nu a început încă școala de șoferi pentru această categorie, vedeta a mărturisit că încă nu a renunțat la această dorință. Mai mult, Monica Anghel a dezvăluit și care este motivul pentru care și-ar dori acest lucru.

„Între timp mi-am luat permisul de remorcă, acum doi-trei ani, și mă gândeam să îmi iau și permisul de camion. Eu îmi doresc foarte mult să am un camion mare și să am o scenă montată pe el și să pot face concerte unde vreau.

Nu știu dacă l-aș conduce eu vreodată, dar nu se știe, în viață trebuie să fii pregătit pentru orice. Orice examen pe care îl dai și orice lucru pe care îl înveți e bun învățat.”, spunea artista.

Ce activități face vedeta pentru a se relaxa

Atunci când nu este pe scenă, Monica Anghel are mai multe activități ce o ajută să se delecteze și să își încarce bateriile pentru ceea ce urmează. Majoritatea însă sunt legate de fiul săi, Aviv, cu care petrece cât mai mult timp.

„Când nu sunt pe scenă, evident că petrec timp cu băiețelul meu și ne plimbăm. Mergem în pădure, la echitație, la înot, ne plimbăm pur și simplu chiar și prin oraș.

De fiecare dată când am posibilitatea, îl iau cu mine la evenimente, dacă nu are lecții de făcut sau dacă nu-i la școală. Se bucură foarte mult.”, a mai spus aceasta.

Vezi și Motivul dureros pentru care Monica Anghel și-a mutat fiul la altă școală. Aviv are numai 11 ani

Citește și:

Gabriela Cristea își aruncă hainele la gunoi. Sfatul primit de la un astrolog

Interviu EXCLUSIV Monica Odagiu: ”Recent, mi-am luat și eu zborul din cuib”