Artista susține că între cele două nu e nicio legătură. Într-o emisiune TV recentă, Monica Anghel a spus: ”Am slăbit 20 de kilograme, dar nu din cauza operaţiei. Nu are nicio legătura operaţia pe coloană cu slăbitul!”.

Rugată să dea detalii despre schimbarea completă de imagine, cântăreața în vârstă de 46 de ani a șocat pe toată lumea, spunând că face și câte 200 de abdomene pe zi și că intenționează să ridice și mai mult ștacheta.

Monica Anghel inainte de curaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Face 200 de abdomene pe zi

„Săptămâna trecută am făcut doar 100 de abdomene. Azi am făcut 200 de abdomene şi de săptămâna viitoare o să fac chiar 300”, a spus ea.

”Mai mulţi medici se ocupă de mine, dar nu vreau să mănânc datorită psihologului. Da, am şi psiholog”, a mai declarat artista.

În noiembrie anul trecut, când era în plină recuperare după operație, Monica Anghel reușise să slăbească 8 kilograme. Atunci vedeta declara într-o altă emisiune: ”Am intrat într-un program de slăbit sănătos: cu nutriționist, endocrinolog, psiholog, fizioterapeut, kinetoterapeut. Și toți oamenii ăștia despre care v-am spus se ocupă zi de zi de mine.

În fiecare zi fac kinetoterapie, puțină fizioterapie pentru recuperare. Dar fac un tip de fizioterapie care mă va ajuta să slăbesc sănătos, frumos și să mă mențin apoi.

Am slăbit opt kilograme într-o lună și jumătate. Nu e mult, dar e bine. Important este și cum slăbești. Mă întâlnesc cu nutriționista în fiecare săptămâna și stabilim de la o săptămână la alta ce să mănânc, în funcție de ce îmi place, ce nu îmi place”.

Vezi și Giulia Anghelescu a dezvăluit cum a slăbit după ce a fost însărcinată. A dat jos 28 de kilograme într-un an. Iată secretul ei

Citește și: