După Adela Popescu și Theo Rose și Monica Anghel a anunțat că are COVID-19. Celebra artistă s-a pozat în pat și a dat vestea tristă pe rețelele de socializare.

Artista s-a fotografiat în timp ce stă în pat înfofolită și își îndeamnă fanii să aibă grijă de ei. Ea le-a mărturisit fanilor că este vaccinată, dar tot nu a scăpat de boală. „Vaccinata cu ambele doze si tot am facut covid …….aveti grija de voi”, a scris Monica.

În ultima vreme, tot mai multe vedete au luat Covid-19, printre care Florin Ristei, Adela Popescu, Shurubel și Radu Vâlcan. Mai mult, Theo Rose a făcut COVID-19 pentru a doua oară.

„M-am hotărât să vă vorbesc, să vedeți că sunt ok. Sunt întreagă. Nu sunt la spital. Nu mă simt foarte rău. Sunt norocoasă. Nu e o formă gravă. Sunt fomfăită pe nas, mă doare în gât. În astea două zile am transpirat întruna. Nici n-am stat să zac, vă spun sincer. M-am băgat în cadă, mi-am făcut băi fierbinți. M-am frecat cu carmol. Numai așa am ținut-o, am dormit întruna. Mi-am făcut aerosolii mei cu dexametazonă, am luat paracetamol”, a povestit Theo Rose pe Instastory.

Vedetele au împărtășit cu fanii lupta cu acest nou coronavirus și din fericire, până acum toți au avut forme ușoare și nu au avut nevoie de spitalizare.

Monica Anghel este căsătorită în prezent cu Marian Caraivan, împreună cu care are un băiețel, Aviv.

Vedeta, care a sărbătorit împlinirea a 50 de ani la 1 iunie, a mai fost măritată cu medicul Andrei Carandino.

Citește și:

Cristina Cioran, dezvăluiri despre coșmarul trăit când a născut prematur: ”Urlam plină de sânge!”

Primele imagini cu Theo Rose după ce a făcut Covid-19 a doua oară. „M-am hotărât să vă vorbesc..”