Smiley și Gina Pistol au explicat într-un videoclip publicat joi, pe Youtube, cum a fost cererea în căsătorie, care este povestea inelului, dar și ce rol a avut fiica lor, Josephine, în scenariul momentului. Smiley i-a adresat Ginei marea întrebare acasă, pentru că și-a dorit ca momentul să fie intim, iar fiica lor să fie implicată în poveste.

“Era o seară normală, de familie, noi trei, pregăteam cada pentru băiţa fetiţei noastre și spălam cada, eram cu mâinile pline de spumă. Andrei se juca cu Josephine, în dormitor, când m-a strigat: «Ginaaa, vii puțin?» Eu am ieşit din baie, eram plină de spumă. Zic: «Ce este?». Josephine avea o cutiuță în mână şi mă gândeam de ce roade cutia aia. Andrei s-a apucat să zică ceva, dar nu am auzit începutul, pentru că Josephine rodea cutia aia, eu cu mâinile pline de spume. Nici nu mă gândeam că este o cutie care ascunde un inel. Dar l-am văzut emoționat. N-am auzit începutul, dar i-am văzut emoția pe față!”, povestește Gina.

Smiley: „Inelul l-am avut ascuns în casă”

Smiley recunoaște că a pregătit momentul cu mult timp înainte ca ei doi să devină părinți. “Momentul acesta îl aveam în cap de mult timp, cred că dinainte să se nască Josephine. Dinainte să aflu că ea e gravidă și așa mai departe. Ea nu știa. Se petrec foarte multe lucruri în capul meu, de care nu știe nimeni.

Și m-am gândit la foarte multe variante. Puteam să fac cu artificii, cu nebuneli, cu prieteni, să fie un moment special, într-un loc special, să fie ca-n filme, treburile astea romantice. Dar m-am gândit să fie un moment al nostru, cu care să fim obişnuiţi.

Noi suntem doi oameni normali, cu o viață normală. Cererea în căsătorie trebuie să fie normală, la noi în casă, împreună cu fiica noastră. E un moment care ne afectează pe toți și m-am gândit să fie la noi acasă. Inelul l-am avut ascuns în casă. Nu-mi imaginam că Gina va fi plină de spume, cu mâinile ude, la propriu, și atunci când o voi cere în căsătorie”, a spus Smiley, care a mai precizat că diamantul nu este cumpărat de la magazin, ci realizat special pentru Gina. “E făcut special pentru ea! Vrem să ne păstrăm unicitatea relației. Nu facem parte dintr-un șablon”.

gina-pistol-si-smiley-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Smiley și Gina Pistol, detalii despre nuntă!

„Noi deja am trimis invitațiile la nuntă, este un eveniment pe care noi nu-l ținem secret și ne-am dori să aflați de la noi detaliile acestei căsătorii. Nunta este luna viitoare. Suntem pe pregătiri, pe detalii”, spune Smiley. „Sunt 200-300 de persoane, cam așa. Irina Voinea se ocupă de costumul meu, Gina înțeleg că și-a făcut rochia de mireasă…”, spune Smiley, moment în care Gina intervine: „O să am două rochii!”.

„Nu e ceva cu pretenții, este într-un loc frumos, care ne place nouă, care e pe gustul nostru”. „Nu vrem să câștigăm nici un premiu de nunta anului, vrem să ne simțim bine, iar oamenii care vin, la fel”, a mai declarat Gina. „Cel mai greu lucru a fost să așezăm oamenii la mese”, spun cei doi, dând asigurări că nu se va fura mireasa și că nu își doresc acest lucru.

Smiley şi Gina Pistol sunt împreună de 6 ani, iar cu 2 ani în urmă au devenit părinţii unei fetiţe. Cu aproape un an în urmă, pe 31 mai 2022, Smiley şi Gina Pistol au cântat împreună pe scena Sălii Polivalente „Ne vedem noi” în faţa a 5000 de oameni, veniţi la concertul lui Smiley. 

Citește și: Fratele lui Smiley s-a însurat. Cât de frumoși au fost la cununie!

Citește și: Gina Pistol, în lacrimi, după ce a publicat poza cu chipul fiicei ei: „Am făcut o greșeală pe care o regret amarnic”