Monica Tatoiu este căsătorită de foarte mulți ani cu Victor Tatoiu, împreună cu care are un băiat, Victor. Monica Tatoiu a a povestit într-un interviu că a trecuit prin momente extrem de dificile când fiul său s-a îmbolnăvit grav.

„L-am luat pe Victor de mână, cu icoana asta, și am lăsat-o sub cap. Era tot plin de fire pe cap, vânăt și ne-am ținut de mână.

Prima chestie e că am vrut să mă arunc de la etaj, de la maternitate. În momentul ăla ți se ia tot.

Eu nu am știut ce însemna să fiu mamă până nu l-am văzut scos din mine. L-am luat pe Victor de mână și m-am rugat la Dumnezeu, iar dimineață copilul nu a mai avut nimic. Puterea lui Dumnezeu este imensă, dar trebuie să dai jertfă… trebuie să jertfești ceva”, a dezvăluit Monica Tatoiu, potrivit spynews.ro.

Monica Tatoiu, sfaturi despre cum să-ți alegi soțul: ”Ca să știți ce o să iasă la suprafață după ce consumați mierea!

Monica Tatoiu nu s-a sfiit să vorbească inclusiv despre mariajul său. ”Căsnicia este un parteneriat. Dragostea o începe, respectul reciproc și încrederea o cimentează. Arta compromisului este esențială. Nu o ai la 30 de ani.

Eu sunt la al treilea mariaj. Când am ales ultima dată, am făcut-o foarte atent. Mi-am ales partenerul cel mai bun de plecat “în adâncurile” vieții. Viață care câteodată este foarte periculoasă.

Noi suntem înainte de toate prieteni. Îmi mănâncă ficații de 39 de ani. Dar ficatul se reface cu o viață sănătoasă. Îl ador pentru că îmi dă siguranță”, a mai spus aceasta.

Întrebată ce sfaturi le dă tinerilor pentru a avea o căsnicie de lungă durată, Monica Tatoiu a răspuns: ”Nu vă grăbiți cu făcutul de copii și căsătoria. Crește speranța de viață. Când o faci, gândește-te cum veți arăta împreună peste 30 de ani.

Și, neapărat, uitați-vă la familia partenerului, mai ales la mamă. Ca să știți ce o să iasă la suprafață după ce consumați mierea!”.

Vezi și Ce pensie are Monica Tatoiu: ”Nu am acceptat să fiu plătită la negru”

Citește și:

Ilie Năstase, mândru tare de fiicele pe care le are cu Amalia Năstase. Ce spune despre Alessia și Emma

Bindi Irwin, fiica Vânătorului de Crocodili, a născut! Prima fotografie cu nepoata lui Steve Irwin!