Oana Roman a alăturat două fotografii pe modelul „înainte-după” și, într-adevăr, rezultatul e uimitor. Prima imagine este din 2018, iar cea de-a doua, de anul acesta. Fiica lui Petre Roman a povestit în repetate rânduri că a slăbit aproximativ 25 kg, dar că pe ea o interesează mai mult să vadă rezultatele în centrimetri, la mărimea hainelor, nu neapărat pe cântar.

„2018 versus 2021. Sfârșitul de an este despre rezoluții, la mine de câțiva ani. Unul din lucrurile de care sunt mândră este transformarea fizică pe care am început-o în 2019. Am ales procedurile de remodelare corporală cu cele mai performante aparate de pe piață. Am început în 2019 cu criolipoliza, cu care am slăbit, după 3 ședinte pe zonă, în jur de 12 cm în talie și șolduri (…) Rezultatele sunt vizibile și de necontestat. Am ținut și țin încă și dieta dar voi face o postare separată pe subiect”, a scris Oana Roman azi, pe pagina ei de Instagram.

oana-roman111SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Cât a slăbit Oana Roman

Oana Roman a slăbit apelând la „intermitent fasting”, metoda de slăbit care face furori în toată lumea. „Eu țin postul intermitent cu 16 ore. Sunt zile în care ajung și la 20 fără să îmi dau seama. În cele 8 sau 6 ore în care poți să mănânci, ai voie să mănânci orice, dar nu oricât. Eu în aceste 16 ore beau cafea, apă și ceai, un ceai care mă ajută să nu-mi fie foame și să am energie și mi se potrivește foarte bine. Fac cure de 3 luni cu acest ceai și apoi pauză. Cam asta e”, spunea Oana Roman în podcast-ul „Fără filtre”, realizat de Alina Ionescu.

Oana Roman: „Nu am trăit niciodată din aspectul fizic și nici nu caut asta”

„Sunt încântată că pot să ies din casă fără machiaj și deși am slăbit mult, pielea de pe față este încă ok. Nu m-am dat cu cremă pe față aproape deloc până de curând și nu am nici un fel de intervenții la față. Nici măcar tratament nu ajung să fac mai des de 2 ori pe an. Mi-a scris cineva zilele trecute să mă operez la pleoape, pomeți, nas, că să arăt ca X mi-a dat un nume. Nu vreau să arăt ca nimeni și nu vreau să mă operez deloc la față. Nu am obsesia asta și nu o voi avea niciodată. Sunt foarte ok așa. Și, în afară de a folosi creme bune, nu intenționez să fac nimic altceva! Nu am trăit niciodată din aspectul fizic și nici nu caut asta. Am minte destulă încât să trăiesc bine fără să fac o obsesie din fizicul meu. Și asta pt că am învățat mulți ani, mult și temeinic și apoi am muncit pe măsură”, mai spunea Oana, pe pagina ei de Instagram.

Citește și: Oana Roman, decizie radicală. Își mută mama din centrul în care e internată în prezent: „Este scump, de ordinul miilor. Nu-mi permit”

Citește și: Probleme în paradis. Oana Roman: ”Relația mea cu Marius nu merge în direcția care trebuie”. Marius Elisei nu s-a abținut și i-a dat replica. Se mai căsătoresc sau nu?