Avea doar 22 de ani și trecuse de limita de vârstă atunci când a mers la casting și a primit un rol principal. Chiar dacă pe micile ecrane, a jucat ca un adevărat profesionist, în spatele camerelor de filmat, Dorian Popa a muncit pe brânci și a fost dispus să facă multe sacrificii în cariera sa.

Invitat la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de YouTube Happyfish „Aproximativ discuții”, cu Gojira, Dorian Popa a mărturisit de ce a fost atât de important pentru el să se dedice muncii sale.

„Gojira, eu am înțeles o treabă. Dacă vrei profesionalism, trebuie să fii ascultător. Ok, că mai facem și noi pe cocoșii, tu știi cum e, cum poți acolo: ‘cucurigu-cucurigu!’ Dar când vine cocoșul mare și îți dă palma la ceafă…”, a povestit influencerul.

Dorian Popa nu s-a plâns când a stat o zi întreagă cu oglinzi retrovizoare de scuter lipite de coaste, urmând să dea peste 20 de duble. Era sezonul trei al serialului „Spitalul de Demență”, un proiect extra al lui Toni Grecu – unul dintre fondatorii emisiunii umoristice Divertis – care însă nu a fost difuzat la TV.

„Ce se întâmplă pe platou, e pe platou. Oamenii care muncesc în domeniul ăsta trebuie să înțeleagă că dacă e nevoie să stai cu oglinzile lipite de tine, fratele meu, stai. Nu vrei, du-te și schimbă-ți cariera”, a fost de părere celebrul vlogger.

Îl mai poți vedea pe Dorian Popa în „Sacrificiul” (2019 – 2020), „Un altfel de Crăciun” (2019) și „Marea aventură Lego 2” (2019).

Poți urmări podcastul integral pe YouTube:

– Articol în parteneriat cu HappyFishTV –