Vedeta, împreună cu soțul ei, au împreună trei copii pe care îi divinizează, însă viața de părinte vine cu multe provocări la pachet.

Mirela Vaida: ”A fost foarte greu când nu știam cu ce să tratez”

Când vine vorba de copiii ei, o mamă este în stare de orice. Mirela Vaida a simțit pe propria piele cum e să lupți pentru binele celor trei copii. Prezentatoarea TV a mărturisit că cei mici au fost diagnosticați cu o problemă destul de gravă la nivelul pielii încă de la naștere.

Aceasta a explicat că sunt momente în care pielea copiilor este atât de uscată încât apar răni: „Copiii mei, toți trei, au pielea atopică! Ne-am luptat cu dermatita atopică încă de la naștere! Piele sensibilă, uscată, prurit, uneori răni deschise… A fost foarte greu când nu știam cu ce să tratez”, a recunoscut ea, adăugând că mezinul Tudor are cele mai mari probleme.

Mirela-Vaida-si-cei-trei-copii-ai-saiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Mirela Vaida, mamă pentru a patra oară?

Deși are o familie numeroasă, Mirela Vaida își dorește să devină mamă și a patra oară. Vedeta a declarat că nu și-a făcut neapărat planuri în acest sens, însă dacă se va întâmpla să rămână gravidă ar fi o binecuvântare:

”Anul acesta îl lăsăm pe cel mic să ajungă la grădiniţă şi mai vedem la anul. Lucrurile astea nu se calculează, cum nu i-am calculat nici pe primii trei. Dacă se întâmplă, suntem bucuroşi.”, a adăugat ea.

Vezi și Mirela Vaida, imagini rare cu întreaga familie. Cum arată în costum de baie, după trei nașteri

Citește și:

Cum se simte Nico după ce s-a îmbolnăvit a doua oară de Covid: “Am intrat în panică…”

Rețeta de chiftele fără prăjeală a Ioanei Ginghină: „Au ieșit super delicioase, s-au mâncat pe loc”