„De abia ce am început grădi și ne-am trezit cu o mică răceală… Așa că am făcut o vizită doamnei doctor și suntem acasă cu supică, medicamente, ceiuț, tot felul de jocuri și multă iubire.  Singurul lucru care îi mai ridică moralul Zorei este faptul că i-am spus că a răcit și păpușa și trebuie să îi dăm și ei medicamente. Orice ar fi încercăm să ne păstram buna dispoziție. Vă pupăm și așteptam idei de binedispus copilașii răciți! ?”, a scris Jojo.

Citește și: A fost un sex-simbol și cea mai dorită femeie din lume. Iată cum arată acum la 78 de ani. E ireal de frumoasă

Jojo a avut și ea probleme de sănătate

Vedeta a dezvăluit recent pe blogul ei că și ea a avut probleme de sănătate și a ajuns pe masa de operație. Vedeta a precizat că a vrut să-și spună povestea pentru ca alți oameni să nu se trezească în situația ei. Ea le-a spus faniilor că „sănatatea este extrem de prețioasă” și este bine să mergi des la controale pentru a-ți rezolva problemele din timp.

Cătălina Grama, alias Jojo, are o relație din 2014 cu actorul Paul Ipate, iar cei doi chiar s-ar fi și căsătorit în mare secret. Cei doi au împreună o fetiță, pe nume Zora ( 1 an), iar actrița mai are un băiețel, Achim (6 ani), din căsnicia anterioară cu Ionuț Grama.

Citește și: