S-a dovedit, însă, că plicul conţinea documente juridice legate de custodia copiilor trimise de fostul său partener, Jason Sudeikis, pe care actrița l-a părăsit pentru mult mai tânărul cântăreț britanic Harry Styles.

„Este pentru mine?” a întrebat actriţa, întreruptă marţi în timpul prezentării viitorului său thriller „Don’t Worry Darling”, pe scena festivalului CinemaCon. Plicul, cu menţiunea „personal şi confidenţial” a fost adus pe scenă de o persoană necunoscută „Foarte misterios. Îl voi deschide acum”, a adăugat ea.

EXCLUSIVE: **EMBARGO: strictly no web before 18:30 GMT 17th October 2021** Harry Styles With Girlfriend Olivia Wilde Take A Lively Stroll Through New York City With Pals Day Before Singer Takes The Stage At Madison Square Garden.SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

„Este un scenariu?”, a întrebat actriţa care a aruncat o privire asupra conţinutului plicului. „OK, am înţeles. Mulţumesc”, a spus ea şi şi-a reluat prezentarea. Pentru că nu a fost făcută nicio referire la acest plic, mulţi au crezut atunci că era vorba despre un nou proiect transmis astfel Oliviei Wilde.

Însă, miercuri a reieşit că plicul conţinea de fapt documente juridice referitoare la cei doi copii pe care actriţa îi are cu fostul partener de viaţă, Jason Sudeikis, vedeta serialului comic de televiziune american „Ted Lasso”.

„Au fost pregătite documente pentru a stabili competenţa asupra copiilor doamnei Wilde şi ai domnului Sudeikis”, a declarat miercuri pentru AFP o sursă apropiată actorului.

„Domnul Sudeikis nu avea cunoştinţă cu privire la locul şi momentul la care va fi livrat acest plic, deoarece aceasta era responsabilitatea exclusivă a companiei implicate şi nu ar fi tolerat niciodată să îi fie livrate documentele într-un mod atât de nepotrivit”, potrivit acestei surse.

Reprezentanții actriței nu au avut deocamdată nicio reacţie referitoare la acest moment.

Olivia Wilde (38 de ani) şi Jason Sudeikis (46 de ani) și-au anunțat despărțirea în 2020, iar la scurt timp după anunț, actrița a început să se afișeze deja cu noul iubit, artistul Harry Styles(28 de ani). Cei doi au început o frumoasă poveste de dragoste chiar pe platourile de filmare de la filmul pe care îl promovează actrița în prezent, „Don’t Worry Darling”. În ciuda faptului că Harry e cu 10 ani mai tânăr, Olivia s-a îndrăgostit atât de tare de artist încât a renunțat la relația de nouă ani cu Jason, cu care are doi copii – Otis, în vârstă de șase ani, și Daisy, în vârstă de 4 ani. Mai mult, Olivia și Harry s-au mutat imediat împreună.

Mai mult, revista OK Magazine anunță că pentru Olivia si Harry bat deja clopotele de nuntă. Jurnaliștii americani susțin că artistul a făcut deja marele pas și a cerut-o în căsătorie pe actrița din „Dr. House”.

”Sunt mai fericită ca oricând. Sunt mai sănătoasă decât am fost vreodată și e minunat să simt asta. ”, a mărturisit ea.

”Este evident că uneori este tentant să corectezi ceea ce se spune despre tine. Dar atunci când realizezi că ești cu adevărat fericit, nu contează ce cred străinii despre tine. Tot ce contează este ceea ce este real, ceea ce iubești și pe cine iubești.”, a declarat actrița, precizând că nu o deranjează deloc privește diferența de vârstă dintre ea și Harry Styles.

„Don’t Worry Darling” este un thriller psihologic inspirat din „Truman Show” şi „Inception” în care joacă cântăreţul şi actorul britanic Harry Styles, actualul partener al Oliviei Wilde.