Celebra actriță, una dintre marile câștigătoare ale serii datorită rolului din miniseria ”Big Little Lies”, ce i-a adus un trofeu pentru cea mai bună actriță într-o miniserie, a oferit un show de proporții. Deși a venit însoțită de soțul ei, Keith Urban, cu care a pozat în ipostaze tandre pe covorul roșu, aceasta i-a oferit atențiaei  altui bărbat și a șocat pe toată lumea cu gestul ei. Mai exact, Nicole și-a sărutat partenerul din film, chiar în fața soțului ei, cântărețul Keith Urban, iar imaginile s-au viralizat imediat pe internet, stârnind numeroase comentarii.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle au început planurile de nuntă. Ce rol va avea Kate Middleton la marele eveniment

S-a sărutat cu partenerul ei din mini-seria „Big Little Lies”

E vorba despre actorul Alexander Skarsdgard, care i-a fost soț pe micile ecrane în”Big Little Lies”, și pe care Nicole a ținut să-l felicite într-un mod inedit pentru trofeul Emmy, ce i-a fost oferit pentru cel mai bun actor în rol secundar. Astfel, când Alexander s-a întors de pe scenă, după ce și-a revendicat premiul într-o miniserie, Nicole l-a oprit pentru a-l săruta. Actrița nu a părut deranjată deloc de faptul că soțul ei era lângă ea, chiar pe scaunul de alături, și l-a sărutat pe Alexander cu pasiune pe buze.  Momentul a stârnit imediat nenumărate aplauze. În mod surprinzător, gestul lui Nicole a fost aplaudat și de soțul ei, Keith, care chiar s-a ridicat în picioare, pentru a-și încuraja soția.

„Sunt singurul confuz? De ce Nicole Kidman l-a sărutat pe Alexander Skarsgard după ce a câștigat premiul Emmy?”, a scris un internaut, în timp ce alții erau fascinați de faptul că Keith aplauda.

Duminică seară, a avut loc cea de-a 69-a ediţie a Premiilor Emmy, care decernează cele mai importante premii din televiziune. Unul dintre serialele momentului, „Big Little Lies“ (HBO), a fost recompensat cu opt trofee, dintre care două au mers la Nicole Kidman şi Alexander Skarsgård, care sunt soţ şi soţie în serial.

 

Citește și: