Presa din întreaga lume a stat zilele acestea cu ochii pe Marea Britanie, unde Donald Trump și soția lui au mers într-o vizită oficială de trei zile. După ce a izbucnit un adevărat scandal în Regat pentru că liderul de la Casa Albă a jignit-o pe Meghan Markle, Donald Trump a mai avut parte de un moment penibil. El a vrut să-și ia soția de mână, însă aceasta a refuzat, gestul ei fiind observat imediat de jurnaliștii aflați la fața locului.

US President Donald Trump visits UKSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Momentul stânjenitor a avut loc chiar la scurt timp după sosirea lor în Marea Britanie, pe aeroport.  După ce au coborât din avion, în timp ce se îndreptau spre mașina care îi aștepta,  Donald a vrut să o ia de mână pe soția lui. La început,  Melania a ezitat să-i dea mână, ferindu-se de el,  însă soțul ei a insistat și a apucat -o de mână. Dar Melania nu s-a lăsat si i-a dat imediat drumul, prefăcându-se că trebuie să-și aranjeze părul. Momentul a fost comentat imediat de internauți. Mai ales că nu este prima dată când se întâmplă acest lucru, iar glumele au început să curgă pe rețelele de socializare.  „Oare Melania știe că arată ca o stewardesa răpită”, a scris un internaut.

Nu este prima dată când Melania Trump ezită să-l ia de mână pe soțul ei. Anul trecut în mai, în timpul călătoriei lor în Israel, Prima Doamnă a Statelor Unite a fost filmată pleznindu-l pe Donald Trump atunci când el a vrut să o ia de mână. Apoi, anul acesta în februarie, când cuplul prezidențial a plecat în Ohio, am asistat din nou la același moment jenant, scenariul repetându-se și în luna aprilie,   la Casa Albă, în timpul vizitei președintelui francez.

Apar din ce în ce mai multe dovezi că Melania Trump, la fel ca restul lumii, nu îl place pe soțul său. Ba mai mult, în presa de peste Ocean se discută deja despre un divorț al cuplului. Probabil, prima doamnă va aștepta ca soțul ei să-și termine mandatul pentru a pune punct mariajului.

Citește și: