Daphne Dunne a devenit pentru mezinul familiei regale cea mai îndrăgită femeie din Australia. Reacția uluitoare a Prințului Harry, în momentul în care un necunoscut se apropie de Meghan Markle: „Ce crezi că faci?”  

Meghan Markle și prințul Harry vor deveni părinți în primăvară

Meghan Markle și prințul Harry au anunțat că vor deveni părinți, luni, pe 15 octombrie, la câteva ore după ce au ajuns la Sydney. Ducesa de Sussex ar fi însărcinată în 12 săptămâni și primul lor copil ar urma să vină pe lume în primăvara anului viitor.

Daphne Dunne  și prințul Harry s-au mai întâlnit și în 2015, pe vremea când el lucra la Forțele de Apărare Australiene. Roșcovanul a mers în vizită la opera din Sydney, înainte să părăsească țara. Acolo a remarcat-o pe Daphne care îl aștepta cu un morman de medalii militare, iar ceea ce i-a atras atenția, în mod special, era faptul că în piept purta Crucea Victoria.

Daphne, ea însăși veterană a serviciului Armatei Femeilor australiene, i-a spus lui Harry că primul ei soț, Albert Chowne, a fost premiat cu postul crucii Victoria. El a murit în luptă în timpul celui de-al doilea război mondial, la un an după ce s-au căsătorit. Avea doar 24 de ani.

Însă, bătrânica a reușit să-l impresioneze cel mai tare pe Harry, anul trecut, la  Sydney, când acesta a mers pentru a promova jocurile Invictus. Iulia Vântur, primele declarații despre debutul la Bollywood. Motivul pentru care a acceptat să joace rolul unei tinere violate

  • Cum arată Laura Cosoi, la patru luni de la naștere. Dezvăluirea făcută de actriță
  • Vezi şi Opera Sydney – curiozități despre una dintre cele mai fotografiate clădiri din lume!