Daphne Dunne a devenit pentru mezinul familiei regale cea mai îndrăgită femeie din Australia. Bătrânica de 98 de ani, aflată într-un scaun cu rotile,  l-a emoționat pe roșcovan până la lacrimi la ultima vizită a lui în această țară, când ea a stat șapte ore în ploaie ca să-l întâlnească, iar între cei doi s-a legat o legătură foarte puternică.

Când prințul Harry a văzut-o în mulțime a fugit imediat spre ea și a îngenuncheat lângă ea. „Mă uitam după tine mai devreme și speram să fii aici. Mă bucur așa tare să te văd din nou”, i-a spus Harry, chemând-o imediat pe Meghan ca să i-o prezinte femeii.

Ducesa de Cambridge i-a urmat gestul soțului ei și s-a pus și ea în genunchi lângă bătrânică ca să o ia în brațe și a pupat-o, fiind impresionată de povestea ei cu Harry. Daphne i-a felicit pentru vestea că vor deveni părinți și a mărturisit că este foarte încântată că mezinul familiei regale are o soție așa frumoasă și că, în sfârșit, și-a găsit fericirea.

Printul Harry a luat-o imediat în brate pe bătrânica Daphne când a văzut-oSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

„Mă bucur foarte mult că am întâlnit-o pe ducesa Meghan. Harry este un bărbat minunat și sunt atât de bucuroasă că și-a găsit fericirea. El pare foarte fericit. Mă bucur foarte tare pentru el. Ea este o fată minunată. I-am felicitat pentru copil și le-am zis că le doresc toată fericirea pe care o merită”, a declarat bătrânica pentru presa din Australia.

Citește și: Reacția uluitoare a Prințului Harry, în momentul în care un necunoscut se apropie de Meghan Markle: „Ce crezi că faci?”  

Meghan Markle și prințul Harry vor deveni părinți în primăvară

Meghan Markle și prințul Harry au anunțat că vor deveni părinți, luni, pe 15 octombrie, la câteva ore după ce au ajuns la Sydney. Ducesa de Sussex ar fi însărcinată în 12 săptămâni și primul lor copil ar urma să vină pe lume în primăvara anului viitor.

Daphne Dunne  și prințul Harry s-au mai întâlnit și în 2015, pe vremea când el lucra la Forțele de Apărare Australiene. Roșcovanul a mers în vizită la opera din Sydney, înainte să părăsească țara. Acolo a remarcat-o pe Daphne care îl aștepta cu un morman de medalii militare, iar ceea ce i-a atras atenția, în mod special, era faptul că în piept purta Crucea Victoria.

Daphne, ea însăși veterană a serviciului Armatei Femeilor australiene, i-a spus lui Harry că primul ei soț, Albert Chowne, a fost premiat cu postul crucii Victoria. El a murit în luptă în timpul celui de-al doilea război mondial, la un an după ce s-au căsătorit. Avea doar 24 de ani.

Însă, bătrânica a reușit să-l impresioneze cel mai tare pe Harry, anul trecut, la  Sydney, când acesta a mers pentru a promova jocurile Invictus. Mezinului aproape i-au dat lacrimile când a descoperit că femeia, în scaun cu rotile,  l-a așteptat șapte ore în ploaie, alături de alți fani pentru a-l vedea pe el. Harry a luat-o și atunci imediat în brațe și a pupat-o pe obraz, fiind impresionat de gestul acesteia.

Citește și: