„O familie perfectă”. Au spus mulți britanici când ducii de Cambridge și-au făcut apariția la slujba de comemorare a prințului Philip, de mână cu copiii lor cei mari. Ducesa de Cambridge a atras toate privirile cu eleganța sa, purtând o rochie cu buline semnată Alessandra Rich, în valoare de 1.496 de lire sterline, pe care a asortat-o cu o pălărie neagră, de 775 lire steline de la Lock&Co!, și o pereche de cercei care i-au aparținut prințesei Diana, din argint, cu perle.

Prince Philip Memorial ServiceSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 15

Însă, cel mai emoționant moment, a fost cel în care reporterii prezenți la eveniment au reușit să surprindă într-un filmuleț un schimb de replici între ducesa Kate și fiica ei de 6 ani.

Mai exact, camerele de filmat au surprins discuția adorabilă dintre Kate Middleton și fiica ei, prințesa Charlotte, care părea un pic speriată de participarea la acest eveniment. Charlotte a intrat de mână cu mama ei la Westminster Abbey, unde a fost organizată slujba de comemorare a prințului consort, cu o atitudine sobră și puțin speriată, având în vedere evenimentul trist la care participau. Kate Middleton a observat imediat încordarea fetiței ei și a încercat să o facă să se relaxeze, spunându-i că poate să zâmbească.

„Poți zâmbi”, i-a spus Kate fiicei ei. Fetița s-a conformat imediat și i-a încântat pe toți cu zâmbetul ei.

Momentul a ajuns ulterior și în mediul online și a fost comentat de internauți și clasificat drept „dulce” și „emoționant”, scoțând din nou la iveală atenția pe care Ducesa de Cambridge o acordă familiei sale.

Charlotte a furat apoi toată atenția evenimentului. Ea le-a zâmbit non-stop fotografilor și chiar l-a fermecat și pe arhiepiscopul de Canterbury, care i-a adresat chiar câteva cuvinte și a dat mâna cu micuța prințesă. Însă, fratele mai mare al lui Charlote, prințul George (8 ani), îmbrăcat la fel ca tatăl lui, s-a comportat ca un adevărat moștenitor. El a adoptat atitudinea sobră a tatălui său și s-a purtat ca un adevărat cavaler.

Foto: Hepta