Cu o avere de 14 miliarde de dolari, magnatul media Rupert Murdoch (92 de ani) se bucură de viață și e gata de însurătoare, pentru a cincea oară. Informația a apărut, luni, într-unul dintre tabloidele pe care acesta le deține, New York Post. Viitoarea doamnă Murdoch este Ann Lesley Smith, în vârstă de 66 de ani, pe care magnatul a cunoscut-o în urmă cu 6 luni, la podgoria sa din Bel Air, California.

„Am fost foarte emoționat. Mi-a fost groază să mă îndrăgostesc dar am știut că asta va fi ultima. Ar face bine să fie. Sunt fericit”, le-a spus Murdoch celor de la NY Post. Cei doi urmează să se căsătorească vara aceasta.

În august 2022, Rupert Murdoch a finalizat divorțul de Jerry Hall, actriță și fotomodel. La rândul ei, Ann Lesley Smith este văduvă de aproape 15 ani, soțul ei fiind Chester Smith, antreprenor și cântăreț de muzică country.

„Sunt văduvă de 14 ani. Ca și Rupert, soțul meu a fost om de afaceri. A lucrat pentru ziare locale, a dezvoltat posturi de radio și de televiziune și a ajutat la promovarea Univision. Așa că vorbesc limba lui Rupert. Împărtășim aceleași convingeri”, a declarat viitoarea mireasă, potrivit Daily Mail. FOTOGRAFII: PROFIMEDIA

Rupert Murdoch, 92 de ani, ajutat să iasă din mare de iubita lui și de un prietenSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Recent, Rupert Murdoch și aleasa lui au fost surprinși de paparazzi în Barbados, bucurându-se de plajă, în compania unor prieteni miliardari. Noua iubită a lui Rupert, Ann-Lesley, cu 25 de ani mai tânără decât el, și-a etalat fizicul într-un costum de baie galben neon. Rupert și Ann-Lesley au fost însoțiți de prietenul lor miliardar Anthony Bamford, președintele JCB, și de tatăl modelului Cara Delevingne, Charles Delevingne.

Rupert Murdoch a mai fost căsătorit de 4 ori. Cine sunt fostele lui soții

Rupert Murdoch a divorțat de patru ori. A fost căsătorit cu fosta stewardesă Patricia Booker din 1956 până în 1967 și cu jurnalista Anna Torv, din 1967 până în 1998. Apoi s-a căsătorit cu antreprenoarea chineză Wendy Deng, cu 38 de ani mai tânără decât el, dar a intentat divorț în 2013. Iar cea de-a patra soție, fostul model Jerry Hall, a depus actele de divorț în luna iulie a anului trecut, iar în august s-a finalizat divorțul. Jerry Hall a fost și partenera de viață a lui Mick Jagger. Rupert Murdoch deține grupul News Corp și este patronul publicaţiilor britanice The Sun, The Times, dar şi al unor ziare din Australia.

Citește și: 7 românce căsătorite cu milionari străini

Citește și: Romina Gingașu, soția patronului Ferrari, spune de ce și-a ales un soț mai în vârstă. Secrete din Formula 1, dezvăluite de superba româncă