Dacă în anii 80 facea cateva milioane de dolari pe an, pentru doar 20 de zile de zile muncă – vreme în care ieșea la cină cu Jack Nicholson sau Andy Warhol și în care se întreținea cu Melanie Griffith, Don Johnson sau Simon și Garfunkel – acum, fostul model, o femeie încă frumoasă, doarme, în cel mai bun caz, pe canapeaua vreunui prieten sau chiar afară, în Barcelona, Spania natală.

Demult apuse sunt vremurile în care numele ei era pus de obicei alături de cel al Lindei Evangelista, de exemplu. Era cunoscută de ambele părți ale Atlanticului, apărea în cele mai prestigioase reviste, era imaginea unor parfurmuri de la branduri celebre.

”Am fost pe coperțile tuturor revistelor, eram iubită de toată lumea. Eram plătită cu milioane de dolari pentru doar 20 de zile de muncă, asta timp de trei sau patru ani”, povestește Nastasia Urbano, potrivit Daily Mail. Avea o viață pe care puțini dintre noi și-o pot măcar imagina.

asa arata modelul in prezentSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

„Am pozat pentru toate revistele, am fost iubită de toată lumea. Mi s-a dat un milion de dolari într-un an, pentru doar 20 de zile de muncă. Asta s-a întâmplat trei sau patru ani. Am luat cina cu Jack Nicholson, Andy Warhol şi chiar cu Roman Polanski.

Am fost la petreceri cu Melanie Griffith şi Don Johnson. Am fost pe punctul de a merge la nunta Madonnei cu Sean Penn, pentru că David Keith a fost invitat şi eu mă întâlneam cu el la acel moment, dar în acea zi eram mahmuri şi nu ne-am putut trezi. Aveam totul, trăiam ca o regină“, povestea Nastasia.

”Eram îndrăgostită…”

Însă l-a cunoscut pe cel care avea să-i devină soț. Și din acel moment totul s-a schimbat. Ea a fost cea care a finanțat stilul de viață al familiei, unul extrem de luxos. ”Plătea peste tot cu banii mei. La două zile după ce l-am cunoscut, a vrut să cumpăr un BMW, și eu, ca proasta, am semnat cecul. Eram îndrăgostită…”, povestește ea acum, cu mintea de după.

N-a fost o căsnicie bună. Fostul model se bucură doar pentru copiii născuți în acest mariaj. Altfel, a ajuns să sufere de depresie. Soțul a gonit-o de acasă doar cu hainele de pe ea. A încercat să-și închirieze un loc al ei, dar de fiecare dată a ajuns în stradă, pentru că nu și-a mai putut plăti chiria.

”Vreau să trăiesc, nu doar să supraviețuiesc. M-am săturat să supraviețuiesc și să cer bani. Cei care erau lângă mine au dispărut. Toată lumea pleacă și asta nu mă surprinde deloc”, mai spune ea.

Povestea ei tristă a ajuns în revistele în care, pe vremuri, era vedetă, iar câteva dintre fostele colege de breaslă (Hernando Herrera și Ruth Schuler) au fost impresionate, promițând că o vor ajută să-și găsească de muncă în branșă. Rămâne de văzut dacă povestea frumoasei Nastasia se va schimba în bine.

Citește și: