Ceremonia a fost una secretă, intimă. S-a aflat că Karlie a devenit soție doar după ce aceasta a postat pe rețelele de socializare o fotografie de la nuntă, adugând, simplu, dar simbolic, ”10.18.2018”.

Mierasa a purtat o rochie simplă, albă, delicată, marca Dior, buchetul cu flori mici fiind la fel de fin. Mirele, în vârstă de 33 de ani, om de afaceri, a îmbrăcat uncostum negru, sobru.

Ceremonia religioasă, una tipic evreiască, a avut loc la New York, la ea asistând mai puțin de 80 de persoane. Nunta propriu-zisă va avea loc cel mai probabil la anul.

Fostul înger al casei Victoria’s Secret și omul de afaceri s-au cunoscut la o petrecere, în 2012. Cei doi s-au logodit în iulie, la câteva zile după ce Joshua a cerut-o de soție pe Karlie.

În ceea ce privește voalul pe care l-a purtat mireasa, Karlie a recunoscut că s-a inspirat de la Meghan Markle, care s-a căsătorit cu prințul Harry în primăvară.

Înainte de ceremonie, când era doar logodită, Karlie declara că, la nuntă, va miza pe simplu. ”În cazul meu, mai puțin e mai bine”, spunea ea și, iată, s-a ținut de cuvânt.

Vezi și Înduioșător! Au grăbit cât au putut nunta pentru ca bunicul George H.W. Bush să apuce să-i vadă căsătoriți

Citește și: