Modelul cu cel mai frumos chip din lume, de nerecunoscut la o prezentare de modă, de la New York

Surorile Gigi și Bella Hadid au defilat, luni, în cadrul unui show de modă extravagant, care a avut loc la Biblioteca Publică din New York. Cele două topmodele au fost, practic, de nerecunoscut cu capetele pe jumătate rase și cu sprâncenele decolorate. Dar stați liniștiți! Fiicele milionarului Mohammed Hadid nu și-au ras părul pentru show-ul lui Marc Jacobs, ci s-au lăsat, cu încredere, pe mâna unei echipe de stiliști. Specialiștii au folosit latex și peruci pentru a crea acest rezultat șocant, un look punk-rock futurist, după cum scrie PageSix.

Bella Hadid (25 de ani) a publicat pe pagina ei de Instagram câteva imagini de la machiaj, dar și rezultatul final, de pe podium. Cei peste 50 de milioane de fani nu au fost foarte încântați: „Bella, ce ți-au făcut, iubito?”, a întrebat un fan, în timp ce un altul a comentat: „Te iubesc, dar ce este asta?”.

Bella Hadid a ocupat prima poziție în topul „celor mai frumoase femei din lume”, realizat la finele lui 2019. Specialiștii au decis că Bella atinge perfecțiunea în proporție de 94,35 %, datorită trăsăturilor ei, dar mai ales proporțiilor dintre ele. Pe locul al doilea a ieșit solista Beyonce, iar pe locul al treilea, actrița Amber Heard, fosta soție a lui Johnny Depp.

bella-hadid-4SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Citește și: Surorile Hadid au fost jefuite pe o insulă de lux din Grecia: „Nu mă mai întorc niciodată, nu recomand nimănui”

Citește și: Modelul Bella Hadid s-a săturat de silueta fără forme feminine și apetisante