Astfel, aproape în permanență are coji inestetice pe piele, iar epiderma ei e pătată, pentru că stratul de dedesubt e mai deschis la culoare.

Nu doar că a devenit model, în urmă cu doi ani, dar deja a apărut în prestigioasa revistă Vogue, ediția italiană.

O boală care afectează una din 100.000 de persoane

Boala de care suferă ea afectează una din 100.000 de persoane. La naștere, medicii și-au dat seama că ceva era în neregulă, dar nu știau ce, așa că a fost ținută în spital timp de mai multe săptămâni.

Când avea câteva luni, bunica ei a dus-o la un profesor universitar, care i-a pus în cele din urmă diagnosticul. Avea să realizeze însă că e diferită abia peste ani, când a văzut ce protectoare era familia sa cu ea. Tot atunci a văzut că, atunci când mergea undeva, oamenii se holbau la ea.

În prima zi de școală, mama Jeyzei a însoțit-o la ore și le-a explicat copiilor despre boala fiicei sale. I-a întrebat pe copii câți dintre ei văzuseră o șopârlă sau un șarpe și le-a spus că, la fel ca acestea, fiica ei își schimbă pielea la fiecare 10 – 12 zile. ”Nu e contagioasă, e la fel ca toată lumea”, le-a spus acesta colegilor fiicei sale.

Însă explicațiile mamei sale, date la începutul fiecărui an școlar, nu erau doar pentru ceilalți elevi, ci și pentru ea. Auzind mereu și mereu că e la fel ca toată lumea, așa a început să gândească și ea. ”Mama niciodată nu m-a făcut să mă simt diferită”, declară tânăra.

Mai mult, a fost învățată să nu se îmbrace diferit, pentru a ascunde faptul că pielea i se cojește. ”Dacă fratele meu purta pantaloni scurți, așa purtam și eu”, își amintește ea.

boala nu a ingenuncheat-oSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Până să învețe să se apere singură, să facă față celor din jur, mama ei a făcut asta pentru ea.

Nu are sprâncene și nu poate transpira

Pe lângă faptul că i se cojește pielea, tânăra nici nu poate transpira. De aceea nu poate sta în soare când e prea cald. Adesea, era obligată să poarte cu ea umbrelă, chiar dacă nu ploua, iar pielea trebuia hidratată tot timpul.

În plus, nu are nici sprâncene, așa că era obligată să și le deseneze.

A învățat însă să trăiască cu toate aceste neajunsuri, transformându-le în atuuri, cu timpul.

 

View this post on Instagram

 

I feel like a cover girl in this skin. So lucky I don’t have to take it off at night.?#wespeakny

A post shared by Jeyźa (@lyricallydiverse) on

Succesul a venit în momentul în care și-a dat seama că trebuie să se concentreze pe părțile ei pozitive și să nu se compare cu nimeni.

Vezi și „Cea mai frumoasă fetiță din lume” s-a transformat într-o tânără superbă. A fost surprinsă în vacanță cu iubitul ei. Cum arată acum

Citește și: