Chiar dacă fanii așteptau nerăbdători să vadă cum arată băiețelul celor doi, aceștia au ales să nu facă (încă) vizibil chipul acestuia.

”La ora 6 seara, pe 18.01. 2020, bulgărașul nostru de iubire, de 3,31 kilograme, a venit în această lume”, a scris modelul.

Alături de anunț, au fost publicate și două fotografii alb-negru în care poate fi văzuta o mânuță (perfectă) de bebeluș, ținută, pe rând, în palmă, atât de de mamă, cât și de tată.

bebelusul s-a nascut in urma cu doua saptamaniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

În urmă cu două săptămâni, aceasta anunța nașterea simplu: ”La 6 seara, sâmbătă, viețile noastre s-au schimbat în bine”, adăugând și două inimi, una roșie și una albastră.

Graham, în vârstă de 32 de ani, model pentru femeile cu greutate, a anunțat că este însărcinată în august. Aceasta este căsătorită cu Ervin, în vârstă de 31 de ani, în 2010. În luna noiembrie, anul trecut, a lăsat să-i scape și sexul copilului.

Deși a luat mari proporții în sarcină, Graham s-a bucurat la maximum de această perioadă, afișându-și cu mândrie atât burtica, deloc mică, cât și celulita. Nu a ascuns nimic întreaga sarcină, procedând pe dos față de cum fac marea majoritate a vedetelor.

Vezi și Ea e vedeta care a luat deja 23 de kilograme în sarcină. Și va naște abia la anul!

Citește și: