Mitică Popescu este internat de duminică la Spitalul de Urgenţă Floreasca, în secția Cardiologie, au declarat pentru Gândul surse apropiate actorului. Medicul Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, a confirmat că îndrăgitul actorul este internat, dar a precizat că acesta și-a exprimat dorința de a nu fi date detalii despre starea sa de sănătate, în acest moment.

„Este internat de ieri (n.r. de duminică), dar și-a exprimat dorința de a nu se da informații suplimentare despre starea sa de sănătate. Cert este că este în stare stabilă, cooperant și conștient”, a declarat, pentru Gândul, medicul Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Floreasca.

Mitică Popescu, dans pe Calea Victoriei. Foto: Bucharest Nights & DaysSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Mitică Popescu, activ și energic la 86 de ani

Pe 2 decembrie 2022, Mitică Popescu a împlinit vârsta de 86 de ani. Anul trecut, actorul impresiona pe toată lumea cu dansul lui plin de energie, pe Calea Victoriei. Maestrul s-a prins într-o horă machedonească, de fapt într-un flash mob organizat de angajații unui hotel din zonă. Comunitatea Bucharest Nights&Days a publicat imaginile, pe Facebook, iar internauții au avut numai cuvinte de laudă la adresa actorului, care s-a mișcat impecabil pe ritmurile celebrei melodii „Treambura pamporea”. A făcut baie de mulțime și a demonstrat că vârsta e doar un număr.

Văduv din anul 1998, când scumpa lui soție, actrița Leopoldina Bălănuță, s-a stins din viață, Mitică Popescu a creat, în timp, o legătură specială cu Constanța Economu, pe care a cunoscut-o în Departamentul Cultură de la TVR, acolo unde au lucrat amândoi. Femeia îi este alături de ani buni.

Citește și: Actorul Mitică Popescu a împlinit 86 de ani. Căsnicia cu regretata Leopoldina Bălănuță este și azi o lecție de viață: „Te iubesc atât de mult, încât aș vrea să mori înaintea mea”

Citește și: Ce pensie are Mitică Popescu, la 84 de ani. Cum comentează după ce s-a scris că primește 1.300 de lei pe lună