Misty și Keo formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din industria muzicală, chiar dacă relația lor a început sub auspicii nu prea fericite, el fiind fostul iubit al Andreei Bălan.

Acum, Keo e un tată fericit! El și Misty sunt părinții unei fetițe pur și simplu adorabile, Arya, în vârstă de 5 ani. În plus, au loc în familia lor pentru cel puțin încă un copil, pe care și-l doresc din totu sufletul.

Cei doi preferă să fie discreți cu viața lor personală și se bucură de momentele de familie pe care le petrec alături de micuță. Din când în când, însă, mai arată și fanilor ce mândrețe de fată au, una care a început deja grădinița.

arya-are-5-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

Arya are 5 ani și abia așteaptă un frățior

Rodul iubirii dintre Misty și Keo este fiica lor, Arya. Cei doi sunt implicați în creșterea și educarea sa, făcând o pereche perfectă, încă de acum 5 ani, de când a venit pe lume. Se pare că fetița le moștenește talentul muzical.

Keo se implică în creșterea fiicei sale și o ajută pe iubita sa. Mămica recunoaște că mai are momente în care obosește, însă partenerul ei îi este mereu alături. Totodată, ei apelează la bunici dacă au mai multe proiecte și nu o pot lua și pe micuța Arya cu ei.

„Se întâmplă să obosesc, dar am sprijin și sunt ajutată, atunci când am nevoie. E ok, adică primii patru ani și jumătate nu prea am simțit nevoia, am simțit nevoia să fiu acolo, lângă Arya, cât mai mult. De acum încolo, că am început să ies la activități și să îmi reiau activitățile profesionale, e mai ușor, pentru că ne sprijinim și mai rămâne și Keo cu Arya, o mai las la părinții lui, atunci când sunt în țară și ne mai ajută și mama mea”, declara recent Misty, la Antena Stars.

Misty și Keo își mai doresc încă un copil, un frățior pentru Arya. Cei doi au încercat încă din pandemie, după cum a mărturisit mămica. Și-ar dori mult băiețel, care să calce pe urmele tatălui său.

Keo a devenit tată pentru prima oară. Misty, iubita artistului, a născut în mare secret

Misty și Keo sunt împreună de 10 ani

Cei doi artiști au o relație frumoasă, care durează deja de 10 ani. Deși au trecut prin perioade extrem de dificile, au ales să rămână împreună și formează un cuplu îndrăgit de toată lumea. Keo a cerut-o în căsătorie pe iubita sa în urmă cu 5 ani, chiar de ziua ei, dar nu au avut timp să facă nunta nici până în prezent.

„Are coșmaruri, se trezește plângând”

Cât despre Arya, aceasta merge deja la grădiniță, de anul trecut. N-a fost însă deloc simplu la început, pentru că nu voia să doarmă fără mama ei.

„Merge la grădiniță, dar nu vrea să doarmă la grădiniță și atunci se duce tati și o ia”, mărturisea Keo anul trecut.

„Când vine ora de prânz și vede că merg la somn copiii, atunci intervine panica și ne spune că ea nu e bebeluș și nu vrea să doarmă. Și că ea vrea să doarmă doar cu mami”, spunea și Misty. „Are coșmaruri, se trezește plângând”, mai mărturisea cu inima strânsă artista.

Nici cu somnul acasă nu era simplu pentru Arya. ”Fac ture între camere. Arya cred că va dormi cu mine până la 18 ani. Tati nu vrea să dormim toți trei. Așadar, o să fac ture între camere. De aceea sunt slabă… așa mă mențin în formă (râde – n.r.)”, mai spunea ea.

„Când dormim toți 3, tati trebuie să doarmă pe muchie. Și practic tati nu doarme”, mărturisea și fostul iubit al Andreei Bălan. Amintim că acesta se despărțise de Andreea pentru că nu era pregătit să-și întemeieze o familie, așa cum își dorea cântăreața.

Vezi și Ce a decis să facă Keo, de frica războiului: „Vreau să fiu capabil să-mi apar familia la nevoie”

Citește și:

Fiica Adelinei Pestrițu a împlinit 5 ani și e frumoasă ca o păpușă. 10 poze speciale cu mami și cu tati

Lili Sandu, vacanță în Bulgaria, cu soțul tinerel și băiețelul lor. Thomas Jay e adorabil cum strică cadrele sexy ale mamei lui!