Vedeta a trăit cea mai dureroasă căzătură din viața sa și totul din neatenție. Durerile au fost atroce și altă soluție nu a avut decât să meargă la spital. Acum se simte mai bine, dar urmările căzăturii există.

Misty a povestit pentru Antena Starscum s-a întâmplat totul și ce a urmat. Se pare că de vină au fost scările alunecoase și faptul că era cu ochii în telefon.”Mai mult ne-am speriat pentru că am căzut destul de grav, dar e ok, am făcut câteva terapii care au grăbit puțin vindecarea.

Coboram scările, avem o scară destul de alunecoasă și se alunecă foarte usor atunci când ai și o șosetă pe picior. De data aceasta s-a întâmplat din pură neatenție.

De multe ori când cobori și urci aceleași scări zilnic ai intenția să crezi că cunoști fiecare pas pe care îl faci. Mărturisesc că eram cu ochii în telefon, tocmai ce primisem un mesaj și nu am fost atentă unde pășesc, am avut senzația că urmează ultima treaptă și am pășit larg, crezând că pășesc pe parchet.”, a declarat Misty.

În momentul căderii, piciorul i s-a sucit, de aici și durerile cumplite. „Nu a fost o căzătură simplă. Mi-am sucit picorul și a trosnit. Eu am o intoleranță mare la durere și atunci când am văzut cât de tare doare și cât de isteric plangream m-am speriat, Keo s-a speriat.”, a mai precizat iubita lui Keo.

Cum se simte, acum, Misty

În același interviu, Misty a mărtrusit că acum se simte mai bine. Pentru a se asigura că este totul în regulă, blondina a mers la un control specializat. „Acum sunt bine. S-a umflat foarte tare și s-a învinețit foarte tare. Am fost la câteva analize. Din fericire a fost doar o entorsă de gradul 2.”, a mai spus vedeta.

Vezi și Keo a devenit tată pentru prima oară. Misty, iubita artistului, a născut în mare secret

Citește și:

Fiica lui Gheorghe Gheorghiu și-a deschis magazin în America. Uite cu ce se ocupă și ce salariu are frumoasa Andra Ștefania!

Chinul unei celebre actrițe: „M-am îngrășat 18 kilograme. Nu pot merge fără baston”. Anul trecut a fost diagnosticată cu o boală cumplită