”Am stat 9 zile. O vacanță frumoasă. Am fost cu fetele, cu soră-mea, cu cumnatul meu, cu familia. Chiar a fost frumos. A fost un loc de vizitat. Un loc unde să stai, să te liniștești. Nu ai foarte multe de văzut”, a spus artistul.

Connect R si fiica lui, in vacanta din ZanzibarSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Misha a postat de acolo imagini extrem de sexy, care probabil erau făcute chiar de fostul ei soț. Astfel, văzându-i atât de apropiați, fanii celor doi artiști speră la o împăcare. Întrebat despre relația pe care o are cu fosta soție, Connect-R a s-a ferit să facă prea multe declarații.

”Eu am spus-o și o mai spun. Vom rămâne o familie. Avem un copil de crescut și suntem oricum superprieteni și asta ne va ține mult timp împreună cumva.”, a declarat Connect-R despre fosta sa soție, Misha, în cadrul emisiunii ”La Măruță”.

 

Dupăc e Andrei Ștefănescu a dezvăluit că Liviu Vârciu s-a împăcat cu fosta iubită, Anda Călin, înc adrul emisiunii Star Matinal, recent a vorbit și despre o împăcare între Misha și Connect-R.

 

„Semne bune anul are. Se pare că este o perioadă bună de împăcare, de iertare a greșelilor sau de trecerea cu vederea peste anumite discuții. Ar fi foarte tare (să se împcace), ar fi împăcarea anului. Ar fi foarte frumos, mai ales pentru că știu că el o iubește foarte mult pe Misha, iar unde e dragoste e bine să lupți un pic”, a declarat Andrei Ștefănescu.

Citește și: