Dacă în anii 2000 își expunea viața personală pe toate posturile de televiziune, acum Miron Cozma a trecut în extrema cealaltă și greu oferă detalii legate de această latură a existenței sale. Chiar dacă în viața lui există cineva care îl face fericit, acesta preferă să-și țină relația departe de ochii curioșilor.

Întrebat dacă în viața lui există o femeie, iată ce a răspuns Miron Cozma: ”Da, există. Culmea, pentru prima dată îi spun unei femei partenera mea de viață, nu iubita mea. Culmea ironiei, este o femeie modestă chiar dacă are două facultăți… regizor, scenarist, să vedeți cum cântă, e artist, a fost pe MTV!

A avut însă niște probleme în viață și eram la un moment dat într-un grup, m-au considerat și pe mine artist. Printre ei era și regizor, artista Maia Casiel cum îi spun eu și cum îi place ei, nu e numele ei real. Din cauza sistemului judiciar, a rămas fară un apartament pe care-l avea la bloc.

A rămas pe drumuri și ea și copilul ei. Nu vreau să o laud acum, dar are ochii turcoaz.

Când a rămas pe drumuri, am luat-o eu. Ea nu are nimic! Am luat-o lângă mine pentru că îmi place să ajut oamenii, mai ales o femeie de valoarea ei”.

Dar până la urmă de ce s-a despărțit de celebra Marinela Nițu, după 12 ani de iubire? “Eu am o relație foarte bună cu toate femeile cu care am fost, dar cu Marinela este altă situație. Nu mai vorbesc cu ea! Ea este o femeie narcisistă, asta este o boală.

Ei se consideră cei mai cei, cei mai buni, aşa e ea, asta crede despre persoana ei. Am vorbit cu sora sa la telefon, să-i transmită să vină să își ia niște acte care au rămas la mine. Nu a venit. I-am trimis mesaje şi de Crăciun, şi de Paște, că așa este frumos, ea nici măcar nu s-a obosit să îmi răspundă”, declara el cu ceva timp în urmă pentru Click!.

Ce avere are Miron Cozma

Chestionat în emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D, și legat de averea sa, Miron Cozma a negat că ar fi un om înstărit.

”Sunt un om sărac. (…) Casă n-am avut în viața mea. Repet, am avut un singur apartament cumpărat în 1994, când am fost lider de sindicat Ia Petroșani, și normal că i l-am lăsat fostei mele soții, Dana, și copiilor mei.

Eu n-am avut casă, masă, nimic. Eu n-am avut în București o garsonieră, vreodată, n-am avut în țară niciodată nimic.

Acum n-am să mă ascund (…) urmează să încep o afacere, cu fiica mea. (…)

Am stat si stau doar la fostele mele iubite, fostele soții (…) Ce să fac dacă mă iubesc femeile…?”, a mai spus Miron Cozma.

Vezi și Marinela Nițu, dependentă de operațiile estetice. Cum a ajuns să arate fosta iubită a lui Miron Cozma

Citește și:

Primul lucru pe care îl bea Teo dimineața: „E un chin groaznic, dar asta trebuie să fac eu de ani de zile”

Nici nu a semnat actele de divorț, dar Kanye West a înlocuit-o deja pe Kim Kardashian