În cadrul unui interviu recent, acesta a declarat că primește lunar 7.000 de lei pensie, din care încasează doar 3.500 lei, restul fiindu-i reținut de ANAF.

”Trăiesc din respectul oamenilor. 20 de ani, 3 luni și 18 zile am lucrat în subteran 100%. Am 17 ani lucrați la suprafață și 11 ani de închisoare”, a spus pensionarul în vârstă de 66 de ani.

„În trecut câștigam 4.800 lei, după recalculare, 7.000 lei, după ce am fost la Casa Națională de Pensii. (…) ANAF-ul îmi reține jumătate din pensie. Deci eu încasez 3.500 lei, bani în mână”, a mai spus Miron Cozma.

Miron Cozma a coordonat mineriadele din anii 90, cele mai sângeroase confruntări de stradă din România de după Revoluție. Pentru faptele sale, el a petrecut peste 10 ani în pușcărie și a avut, pentru o perioadă, interdicție de a intra în Capitală.

Vezi și Miron Cozma a spus cine este femeia pe care o iubește: ”Când a rămas pe drumuri, am luat-o eu. Ea nu are nimic!”

Citește și:

Toată viața a fost o frumusețe de femeie, dar acum arată cu totul diferit. A îndrăznit să pășească pe covorul roșu complet naturală, la 63 de ani!

Gina Pistol, noi imagini cu Josephine: „Mirosul ăsta de bebeluș, Doamne, Doamne”