Îndrăgita vedetă TV susține că statul nu încurajează deloc mamele să devină mămici, ba chiar mai mult le pune bețe în roate. În loc să le facă să se simtă utile, le amenință la fiecare pas că le ia indemnizația care oricum e foarte mică. Ea și-a spus of-ul într-o scrisoare deschisă pe contul ei de Instagram.

Mirela Vaida, supărată pentru cum le tratează statul român pe proaspetele mămici: „Fii prietenul lor, nu dușman... Mă ameninți că îmi iei indemnizația aia și așa foarte mică...”

„Statule, lasa mamele sa munceasca si sa castige bani, chiar daca primesc indemnizatie de crestere a copilului! Vad ca tot cauti solutii sa sporesti natalitatea!! Iti spun eu, mama a 3 copii mici, dintre care ultimul are 4 saptamani, ca nu ma ajuti deloc! De ce? Pentru ca ma ameninti ca imi iei indemnizatia aia, si asa foarte mica in raport cu cat am cotizat eu la stat in ultimii ani, daca accept cumva sa cant la un eveniment privat, sa prezint un spectacol sau o emisiune ori sa joc la teatru! Nu am voie nici sa postez o reclama la un produs comercial pe conturile mele de social media, pentru ca nu pot incasa bani. Asa ca stau acasa. Si tu pierzi, si eu pierd! Pentru ce? Da-mi indemnizatia care mi se cuvine dar lasa-ma sa si muncesc in timpul asta! Eu platesc impozit pe venituri, deci tu castigi! Tu ma tii activa, ma faci sa ma simt utila, frumoasa, importanta, fericita, ma lasi sa si castig bani legal pentru a-mi creste copiii si toata lumea e fericita! Stii cate oferte am refuzat pana acum? Nu e pacat? Si daca ajungem la o intelegere, pe cuvant ca il fac si pe al 4-lea!! Nu asta iti doresti? Gandeste-te !! Mamele, chiar daca au de crescut copii, nu-si pierd calitatea profesionala! Unele chiar vor si pot sa munceasca, fara sa le pui mereu sa aleaga!!
Fii prietenul lor, nu dusman!!”, a scris Vaida.

Citește și: