Vedeta, care susține că se simte bine, nu s-a izolat însă de membrii familiei. Pentru că și până acum a avut contact direct cu cei trei copii, a decis să nu schimbe asta.

Marți seară, prezentatoarea TV a postat pe Instagram o imagine în care apare alături de cei trei copii ai ei, pe o pătură, la iarbă verde, cel mai probabil în curtea casei sale din Snagov.

Mirela-Vaida-si-cei-trei-copii-ai-eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Toți patru se joacă, fără griji, oferind un tablou de poveste, după cum și fanii recunosc. ”Superbi… un tablou perfect”, observă un prieten virtual.

”Ce poza superba!! Multa sănătate, Mirela, ție si familiei tale! Nimic nu e intamplator, caci paza buna trece primejdia rea!!”, scrie altcineva.

Vedeta a anunțat că va face periodic testul PCR, pentru ca familia ei să fie în siguranță.

La vederea pozei idilice, unii fani sunt însă îngrijorați: ”Atenție la căpuse!!”, scrie cineva, în timp ce altcineva întreabă dacă acolo nu sunt țânțari.

Un alt fan al vedetei observă că în pozele postate de Mirela nu apare niciodată soțul ei. ”Soțul nu este deloc prin pozele dumneavoastra”, remarcă acesta.

Pentru cei care nu știu, Mirela Vaida are o căsnicie fericită alături de Alexandru Vaida încă din anul 2009.

Totuși, de foarte puține ori Mirela Vaida a vorbit despre soțul său, semn că familia este una extrem de discretă și nu dorește să atragă atenția.

Soțul Mirelei Vaida deține în prezent funcția de director comercial al unei firme cu sediul în Sibiu. Mai mult decât atât, tot din declarațiile vedetei reiese faptul că acesta este ardelean de origine.

Cine este soțul Mirelei Vaida și cu ce se ocupă

„El este un tip mai retras. Din toate pozele pe care le am pe Facebook, el nu apare în nici măcar una. Nu are cont de Facebook, nu are cont de Instagram.

El are o părere altfel decât a mea, ceea ce este bine pentru că mă completează. E alegerea lui să nu fie persoană publică, respect treaba asta. Călătoreşte şi acum, dar asta pentru că este director comercial la o firmă care are sediul în Sibiu, în Mediaş şi îi place foarte mult pentru că acolo sunt ardelenii lui. Asta e meseria lui”, explica Mirela Vaida într-un interviu recent.

Vezi și Mirela Vaida s-a pozat fără pic de machiaj, iar fanii au rămas muți de uimire. Mai rar vezi așa ceva

Citește și:

Cum arată Sasha, nepotul lui Florin Piersic, la 4 ani. E o frumusețe de băiat!

Iulia Albu a împlinit 39 de ani. Mărturisirea neașteptată făcută de ziua ei