Numai că nu toate au mers ca unse, admite chiar vedeta. În ziua botezului, Mirela Vaida scria: ”Azi îl botezam pe Tudor!! Am început bine ziua! Toate neamurile sunt la noi de dimineață!! Ei au început petrecerea, eu ma dau de ceasu morții…

Copiii aleargă în fundul gol pe afară. Vladimir a dat cu capul într-un stâlp și a făcut ditamai cucuiul! Carla s-a zgâriat rău, iar Tudor plânge că vrea sân…”.

Mirela Vaida, in ziua botezuluiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

De parcă toate astea nu erau de ajuns, nici pe ajutorul bonei nu s-a putut baza. ”Bona nu ajunge azi, că a avut o nuntă la Suceava, azi-noapte, și tocmai m-a anunțat că nu a găsit mașină să se întoarcă.

Iar Dj-ul și sunetistul nu-mi răspund… Deși la ora 14 începem treaba… Sperăm ca măcar biserica să mai fie acolo! Pana la urmă, important e să-l botezăm, nu? Doamne-ajută!”, a scris vedeta pe rețelele de socializare.

Până la urmă, totul s-a terminat cu bine. ”Terminat” e un fel de-a spune, pentru că luni după-amiază cheful era încă în toi. ”Inca nu am terminat! Suntem la after party”, anunța vedeta pe Facebook.

”I-am facut baita si mirul lui Tudor, in piscina”, mai spunea Mirela Vaida, promițând fanilor că va reveni cu amănunte. ”Va voi povesti cat de frumos a decurs totul”, a mai scris ea.

Vezi și Mirela Vaida a născut un băiețel. Prima imagine cu vedeta la maternitate

Citește și: