Mirela Vaida este fără doar și poate o femeie foarte frumoasă și elegantă, iar în loc să îmbătrânească vedeta parcă întinerește, devenind pe zi ce trece maif rumoasa. Aceasta se poate lauda chiar și  cu o performanță la care multe femei doar visează.

Vedeta Antena 1 s-a pozat nemachiată iar fanii au rămas uimiți cât de frumos e chipul ei matural fără fond de ten, farduri rimel, iluminator sau blush.  Acest lucru a fost imediat remarcat și de fani, care au lăudat-o pentru frumusețea ei și au subliniat și ei faptul că machiajul o îmbătrânește.

mirela vaidaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

„ Vai…. cât ești de frumoasă nemachiată! Felicitări!”, ”Fără machiaj arătați mai tânără”,  ”Mult mai tânără”, ” Mireluș !!! Ești o frumoasă”, ”„O femeie superbă…”, ”Ești o frumoasă și naturală, Mirela dragă!”, au fost câteva dintre mesajele fanilor.

Mirela Vaida a devenit anul trecut pentru a treia oară și se pare că acest lucru îi priește. Deși nu se aștepta să fie iar mamă, vedeta recunoaște că micuțul le-a adus foarte multă fericire în familie, iar acum nu ar zice nu nici la al patrulea copil.

„A venit al treilea copil, pe care nu l-am planificat, dar a venit peste toate pe care le aveam deja și initial, m-am speriat, dar apoi mi-am dat seama că mi-a produs cea mai mare bucurie și că a venit exact în momentul în care trebuia să vină. A fost un an plin de provocări și plin de temeri, dar și de lucruri frumoase, pentru că am o casa plină de copiii, am un program extrem de încărcat, dar fac numai ce-mi place și, vă dați seama, fiecare an mi-a adus mai multe lucruri, mai multă împlinire… cel puțin în ultimii cinci ani, la noi în casă e numai bucurie, numai jucării, numai țipete, da… și plânsete, și râsete, dar, în general, ai de ce să vii acasă. Te cheamă casa și abia aștept, când termin emisiunea, spectacolul sau concertul să ajung acasă cât mai repede, să mă dezbrac, să mă descalț, să-mi îmbrățișez copiii, să ne jucăm, să stăm împreună. ”, ne-a declarat  Mirela într-un interviu.

Citește și: