Este mama a trei copii, dar are curaj să se fotografieze în oriceipostază. Astfel, Mirela Vaida s-a lăsat fotografiată în timp ce era acoperită cu spumă, în cadă.

Imaginea îndrăzneță a strâns sute de aprecieri, în doar câteva minute de la publicare. Acoperită cu spumă și cu un pahar de vin în mână, în timp ce era în cadă, Mirela Vaida i-a transmis și un mesaj haios soacrei sale, care locuiește cu familia ei pentru a o ajuta cu cei trei copii.

Mirela Vaida s-a fotografiat goala in cadaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Soacra Mirelei Vaida s-a mutat la ea să o ajute cu creșterea copiilor

„Mă întreabă soacră-mea de ce dă ea cu aspiratorul!..  Păi… pentru că nu încăpem amândouă în cadă… Oricât de mult mi-aș dori!”, a scris Mirela Vaida, pe Facebook.

Soacra Mirelei Vaida a ieşit recent la pensie şi s-a mutat de la Cluj la București să o ajute pe Mirela Vaida cu creșterea copiilor. În urmă cu ceva timp, cele două au dat startul înțepăturilor amuzante în mediul online, care fac deliciul fanilor.

În ciuda postărilor făcute de Mirela pe conturile de socializare, soacra vedetei este un ajutor de nădejde în casa ei și cele două au o relație foarte bună, aceasta a scris chiar și pe blogul Mirelei.

„Scrie şi mă face de râs, dă din casă. Titza (n.r.- așa își alintă soacra) înfluenceriţa face nişte mâncăruri foarte bune, d-astea ardeleneşti, bagă şuncă, brânză, cârnaţi, spaima colesterolului, murături, cum se face. Îmi face curat, are grijă de copilul cel mic. Este un ajutor de nădejde, avem doar o lună împreună, întrebaţi-mă peste şase luni cum mai este. Mi-a spus să-i spun dacă nu-mi convine ceva la ea. A zis că nu vrea să fie persoană publică”, a spus Mirela Vaida la Antena Stars.

O cititoare care nu a înțeles că Mirela și soacra ei glumesc prin postările lor, s-a luat de vedeta Antena 1 că se poartă urât cu mama soțului ei, însă fanii i-au sărit în apărare și prezentatoarea TV i-a măturisit că sunt doar niște glume nevinovate.

”Timpul trece și ai să ajungi și tu soacră și ai să vezi atunci. Nu te purta urât că nu e frumos, roata vieții se învârte”, a scris aceasta, iar răspunsul Mirelei a venit imediat: „Eu chiar glumeam! chiar nu s-a înțeles?”.

„Dacă nu știi , Mirela are o relație super frumoasă cu soacra ei.Dacă citeai blogul ei , știai”, a scris o altă femeie.

Citește și: