Fotografiile postate pe rețelele de socializare au făcut deliciul fanilor, mai ales că vedeta nu și-a ascuns naturalețea. A fost admirată pe toate vocile și pe bună dreptate.

„Ce ochi frumoși ai”, „Wow, ce frumoasă ești”, au fost doar câteva dintre mesajele pe care ea le-a primit în mediul online de la fani.

„Vacanța asta neplanificată a ieșit minunat! Atunci când nu ai așteptări și nici nu știi unde te duce drumul, înveți să te bucuri doar de prezent!

Am mers zeci de kilometri pe jos, cu rucsacul în spate și harta în mână, am mâncat în localuri mici și cochete și ne-am savurat cafeaua în cafenele strâmte, pline de flori, pe malul apei! Ne-am bucurat de oameni relaxați în jurul nostru și am vizitat palate, castele și mănăstiri pline de istorie! Ne-am rupt de toate grijile care ne așteaptă!

De azi ne întoarcem acasă, la copiii de care ne e atât de dor! De luni începem un nou sezon @acces_directoficial și viața reintră în rutina zilnică! Micile astea escapade chiar ne încarcă bateriile și ne dau energie pentru încă câteva luni de muncă! Să ne fie bine tuturor! Va îmbrățișez!”, a fost mesajul pe care Mirela Vaida l-a atașat instantaneelor din vacanță.

mirela-vaida-fara-pic-de-machiajSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Vedeta s-a pozat la Bratislava, Budapesta, dar și Praga. A fost o vacanță cu mașina, neplanificată, dar superbă, mărturisește vedeta.

Chiar dacă arhitectura imortalizată este una superbă, vedeta din fotografii a fost tenul impecabil al omului e televiziune. Nu e o exagerare dacă spui că vedeta are un ten extrem de tânăr, în ciuda vârstei din buletin.

39 de ani și un ten de bebeluș!

Născută în data de 16 martie 1982 la Târgu Frumos, vedeta are în prezent vârsta de 39 de ani. Mirela a absolvit Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA) din București și Facultatea de Drept din cadrul Universității București.

S-a specializat apoi cu un Master în Dreptul Comunității Europene în cadrul Facultății de Drept a Universității București, iar un an mai târziu, aceasta a mai făcut un master, de data aceasta în Comunicare și Relații publice, din cadrul Facultății de Comunicare și Relații Publice.

De asemenea, prezentatoarea este iubitoare a muzicii și a participat și la Eurovision.

Vezi și Mirela Vaida, imagini rare cu întreaga familie. Cum arată în costum de baie, după trei nașteri

Citește și:

După 40 de ani, ABBA revine. Cum arată astăzi cei patru membri ai celebrei trupe suedeze

Imaginile cu fetițele Gabrielei Cristea au topit internetul. Cum au fost surprinse?