Prezentatoarea TV le-a dat fanilor vestea în urmă cu puțină vreme, pe rețelele de socializare. A găsit deja și un medic dispus să o opereze, care i-a promis că nu va simți durere. ”Fara durere, fara vanatai, fara tampoane si comprese in nas, respiratie pe nas imediat de la trezirea din operatie, recuperare rapida, proportii naturale si armonioase”, acestea sunt promisiunile medicului și avantajele procedurii la care recurge Mirela Vaida, procedură numită Rinoplastia Naturala Ultrasonica.

„M-am născut cu o deviaţie… de sept! Am încercat să o repar, prin operaţie cu «dalta şi ciocanul», în urmă cu vreo 17 ani! A ieşit şi mai strâmb! Şi uite aşa, mi-a fost frică să mai încerc…”, a scris Mirela Vaida pe Instagram.

„Îmi trebuie doar timp pentru recuperare! Dar să vă ţineţi bine când voi apărea cu un nas drept şi cârn, ca la 20 de ani!”, a adăugat Mirela Vaida, extrem de optimistă cu privire la procedura la care va fi supusă.

Drumul până la succes

Astăzi este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de televiziune, dar drumul până aici a fost unul anevoios.

„Am stat în căminul facultăţii, eram câte şase fete în cameră, aveam paturi suprapuse, băi mixte, foarte urâte, foarte murdare. Am trecut prin toate etapele. Să ştii că m-au ajutat lucrurile astea, mi-au dat o oarecare independenţă, o anumită putere.

Nu am făcut niciodată ifose, m-am mulţumit cu puţinul care mi s-a dat. Am cules ce e bun din fiecare situaţie.

Am trăit viaţa de student la maximum, fără prea mulţi bani de buzunar, cu pâine cu pateu şi suc accidulat, ca să ne ţină treji toată noaptea, ca să învăţăm în sesiune. A fost frumos, nu regret nimic şi aş lua-o oricând de la capăt.

În anul doi de facultate mi-a venit primul job. M-au chemat să dau probe pentru reporter. Şi mă ştii că eu sunt guralivă, eram şi studentă la Drept. Îmi plăcea să mă aud. Aveam nervii tari.

M-au promovat destul de repede şi am ajuns să fac o emisiune destul de lungă, de matinal. Toată viaţa m-a urmărit emisiunea în direct. Nu s-au lipit de mine emisiunile înregistrate’’, spunea vedeta TV pentru OK!.

Vezi și Zi specială pentru Mirela Vaida. Câți ani a împlinit vedeta: ”Durerea mea este că am…”

Citește și:

Andreea Antonescu se întoarce în SUA cu fiica ei. Sienna este nerăbdătoare să-și revadă tatăl

Victorie imensă pentru Brad Pitt, la cinci ani de la divorțul de Angelina Jolie!