Mirela Boureanu Vaida, fosta prezentatoare de la „Mireasă pentru fiul meu” de la Antena 1, este o mămică fericită. Deși s-a întors deja pe micul ecran într-o nouă emisiune, ea face eforturi mari să petreacă cât mai mult timp cu copiii ei.

Vedeta s-a întors la Antena 1, cu emisiunea „2k1”, însă cum ajunge acasă sau are puțin timp liber își scoate imediat copiii la plimbare. Așa s-a întâmplat și zilele trecute, când Mirela, împreună cu soțul ei, Alexandru Vaida,  și cei doi copii, Carla și Vladimir,  echipați toți cu geci de iarnă galbene au ieșit la plimbare cu metroul. Ei și-au făcut o poză și prezentatoarea TV a postat-o repede pe contul ei de pe Facebook, cucerind inimile faniilor.  „Brigada galbenă a făcut o studențească! Va așteptăm în Centru’ Vechi”, a scris vedeta. Mirela are o familie extrem de frumoasă și e de înțeles de ce nu poate sta prea departe de micuții ei superbi.

Citește și: Detalii șocante despre moartea Stelei Popescu. Ce a ucis-o pe marea actriță. Își va dormi somnul de vieți alături de iubirea vieții ei

Mirela Vaida are doi copii superbi

 

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

„Deşi sunt copiii mei, Carla şi Vladimir sunt destul de diferiţi. Credeam iniţial că voi reuşi să mă impun în faţă lor, că voi fi o mama puternică. Uite însă că mi-au dat o lecţie. I-am crescut pe amândoi la fel, însă cel mic, Vladimir, a devenit foarte dependent de mine şi mămos. Nu pot face nimic pentru că vrea numai în braţe, pupat, giugiulit, întors pe toate părţile. Carla este mai independentă. Ori aşa or fi femeile în ziua de azi, ori aşa e ea, cert este că Vladimir, un leu născut în luna august, m-a doborât. Deja face legea între femeile din casă, adică între mine, bonă şi Carla”, a declarat vedeta într-un interviu mai vechi.

 

Citește și: