În poză apar, bineînțeles, și cei trei copii ai celor doi. ”Ne-am organizat mai greu azi, dar totusi am ajuns la vot, in Drumul Taberei! Ocazie cu care am si “inaugurat” noua linie de metrou!! Spre marea bucurie a copiilor!! Si a noastra!!”, a scris vedeta.

Postarea a fost apreciată de peste 13.000 de persoane, dar mulți au fost cei care au âinut să-i reproșeze vedetei ceva: ”Eu nu va inteleg… voi cu masca si copiii fără? Eu nu inteleg părinții ăștia…”.

Nu e singurul mesaj de acest gen. ”Nu inteleg, de ce voi aveti masca, iar copii nu??? Am vazut multe familii asa. Copiii nu ii protejati ???? Sau sunt imuni la Covid – 19 ??? Pune-le masca lor si stai tu fara!!!!”, îi scrie vedetei o altă mamă, îm condițiile în care, într-adevăr, copiii nu poartă mască. E la fel de adevărat, însă, că copiii cu vârsta de până la 5 ani nu sunt obligați să poarte mască.

Altcuiva nu-i vine a crede că există și familii care, deși au mașină (poate chiar mașini), aleg să se deplaseze uneori cu metroul. ”La banii tai mergi cu metroul?”, întreabă neîncrezător.

Lasând la o parte această dezbatere, toată lumea recunoaște că familia vedetei e una superbă. ”Sunteți o familie frumoasă vă doresc multă sănătate si multă iubire”, ”Doamna Mirela, aveți niste copii superbi, vă apreciez foarte mult, vă urmăresc cu drag zi de zi”, ”Sunteți o familie frumoasa. Ne place de tine, MIRELA, esti o mama super tare. Sa va dea bunul DUMNEZEU multa sanatate si tot binele din lume”, sunt doar câteva dintre aprecierile primite de prezentatoarea de la Acces Direct.

Vezi și Mirela Vaida ne-o prezintă, în premieră, pe soacra ei. În ce ipostază a susprins-o pe aceasta

Citește și:

Bianca Drăgușanu nu se mai oprește din atacuri. În vizor, Anda Adam: ”Este bărbătoasă, masivă…. Un ponei”

Fiica Andreei Marin, apariție spectaculoasă alături de mama sa. E schimbată total, e o tânără foarte atrăgătoare!