Soare, apă, nisip, zâmbete și chicoteli, dar vedetei i-a scăpat ceva. Cu siguranță e alegerea unei mame dacă își lasă copilul pe plajă cu sau fără slip. Însă vedeta a și postat o fotografie în care se vede că mezinul nu poartă nimic, iar Internetul a luat foc.

copiii-si-bunica-lorSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

”Eu am o problema. De fapt, puteti tine cont de ea sau nu, e alegerea voastra. Dar ma tot intreb de ce niste oameni frumosi ca voi si-ar lasa copilul fara slip pe nisip, chiar daca e toddler… Din punct de vedere igienic, din punct de vedere vizual, nu cred ca e Ok, mai ales din partea unei persoane care are veleități de influencer…. ”, a fost unul dintre mesajele primite de Mirela Vaida pe contul său de Instagram.

”Părerea mea e ca ori și cât de mic e copilu, nu se poate sa nu aiba slip pe el! Nu se poate (…)! Mirela unde ti-e capul? Nu e igienic si plăcut vizual!”, o ceartă altcineva pe vedetă, mamă a trei copii.

Alții spun că fetița Mirelei ar fi trebuit să aibă nu doar slip, ci și partea de sus a costumului de baie, chiar dacă, momentan, aceasta nici nu ar avea ce să ascundă.

Vedeta s-a abținut de la comentarii, ba chiar a postat și o fotografie în care apare ea, în costum de baie.

Foarte mulți fani remarcă și absența tatălui, care nu apare în nicio fotografie. Apare însă mama Mirelei Vaida, care i-a însoțit la plajă. Vedeta a explicat la un moment dat că soțul ei nu are conturi pe rețelele de socializare și nu vrea să apară în online. E om de afaceri și își dorește să-și țină viața privată doar pentru el.

Mirela Vaida tocmai a ieșit din perioada de izolare, în care a fost nevoită să intre după mai multe cazuri de infectări pe platoul emisiunii sale. În tot acest timp s-a testat, iar rezultatul a fost, din fericire, negativ, și ea și copiii ei neavând niciun simptom.

Vezi și Fotografie de colecție cu Mirela Vaida și cei trei copii ai ei. Unde s-a izolat vedeta

Citește și:

Fiica Vânătorului de crocodili e însărcinată. Va deveni mamă la 22 de ani! Cât de frumos a făcut anunțul!

Cristina Șișcanu, criticată după ce s-a filmat în costum de baie: „Nu ți pare că ar trebui să te duci la sală?”