Chiar dacă nu avea nimic de demonstrat nimănui, vedeta a postat pe Instagram, duminică, câteva bucate făcute chiar de ea: pâine și paste, menționând că a făcut și ciorbă de perișoare, care nu a mai ajuns însă la poză.

fanii-spun-ca-painea-e-cam-arsaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Pozele surprind bucatele în diferite stadii, de la ingrediente până la produsul final, despre care unii internauți au spus că ar fi cam ars, referindu-se bineînțeles la pâine.

Anticipând faptul că unii ar putea crede că e rodul muncii soacrei sale, care stă cu ei adesea, Mirela Vaida a menționat: ”Vrednică-s!! ☺️🏆💪 Pentru cârcotași: soacra-mea nu mai locuiește la noi de la Paște! Bona e liberă în weekend! Am mai făcut și-o delicioasă ciorbă de perișoare! (…) Vrednica-s, deci!”.

”Așa sunt Moldovencele!!”, a comentat imediat cineva, în timp ce altcineva i-a felicitat mama, pentru că a învățat-o să fie gospodină.

”Nu mai puneți la îndoiala vrednicia și priceperea Mirelei, căci este moldoveanca iar asta spune multe…..”, a scris altcineva.

Vezi și Ce spune Mirela Vaida despre cel de-al patrulea copil. Acesta e aranjamentul familiei pentru noapte, cu cei trei copii mici

Citește și:

Irina Tănase, despre viitorul relației ei cu Liviu Dragnea: „Ne vom căsători”

Primele informații despre starea Adelinei Pestrițu. Cum se simte acum vedeta