Cei doi au ales să petreacă în doi într-o locație pe care au vizitat-o cu 10 ani în urmă: Italia. Dar nu oriunde.

Mirela Vaida și soțul ei au vizitat acest loc pentru prima dată în urmă cu 10 ani, atunci când erau la începutul relației și nu aveau copii. De dragul vremurilor trecute, cei doi soți s-au întors în locul de basm. Care i-a făcut să se simtă din nou tineri și fătă de griji, după cum a scris vedeta pe rețelele de socializare.

Și prin cine știe ce minune, vedeta a reușit să-l convingă pe partenerul ei de viață să apară și el în poze, ceea ce se întâmplă extrem de rar.

Poze în tantaloni seducător de scurți

Îndrăgostiți și fericiți, așa s-au pozat cei doi în Italia, prezentatoarea TV împărtășind cu fanii mai tot timpul impresii de vacanță. Ba chiar a strecurat o fotografie în care apare în pantaloni destul de scurți, dar care o prind de minune. Are picioarele tonifiate, semn că drumețiile i-au prins foarte bine.

Prezentatoarea TV a recunoscut că nu obișnuiește să meargă în vacanță de două ori în același loc, dar Coasta Amalfi merita asta cu vârf și îndesat.

distractie-pe-cinsteSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 14

”Ah, Italia…! Cele mai romantice vacanțe au fost aici! Și, deși nu mergem în vacanțe de două ori în același loc, am revenit pe Coasta Amalfi după 10 ani! E ceva aici care ne face să ne simțim mai tineri și mai fără griji! Oamenii, peisajele, arhitectura, mâncarea, orașele care-ți taie respirația”, a scris Mirela Vaida pe Facebook.

Mai mult decât atât, frumoasa prezentatoare a mărturisit că, din punctul ei de vedere, Ravello este cel mai frumos oraș din lume. Aici, până și vacanțele scurte și neplanificate sunt cele mai reușite.

”Eu cred că Ravello este cel mai frumos oraș din lume! Și dacă te hotărăști să mergi pe Nastro Azzuro cu un moto-scooter, te poți opri oriunde să faci poze, să mănânci cea mai bună înghețată sau cel mai bun „limone cake” din lume, să te prindă ploaia și să n-ai unde te adăposti, dar să rămâi cu cele mai frumoase amintiri”, a adăugat euforică Mirela Vaida.

Dar vacanța ei s-a terminat și foarte curând o vom revedea la TV, cel mai probabil radiind după așa o încărcare a bateriilor.

Vezi și Câte mii de euro a cheltuit Mirela Vaida în Delta Dunării: ”Nu e ieftin, dar banii rămân în țară”. De ce nu mai merge deloc la Mamaia și nicăieri la noi pe litoral

Citește și:

Nick de la N&D şi-a cunoscut soţia la 16 ani! Ce fată frumoasă au împreună! Arată ca un model și are un talent cu totul neobișnuit!

Dana Rogoz, momente de cumpănă din cauza unuia dintre frații ei: „Da, sună super egoist…”