Vedeta, aflată zilele acestea la Cluj, a participat la o petrecere în aer liber, unde pur și simplu a strălucit. Îmbrăcată într-o rochie înflorată, colorată în bleu și roșu, care îi lăsa umerii la vedere, cu cercei supradimensionați, roșii, și o poșetă mică, aurie, vedeta are ceva din aerul femeilor de altădată.

View this post on Instagram

Ultimele zile de vacanta… 😘🦋 #mirelavaida #vacanta #vara #cluj #labunici #party #friends #family #relaxing #happytimes❤️

A post shared by Mirela Vaida (@mirelavaida) on

E eleganță aparte, o delicatețe, dar și o putere de seducție cum rar mai întâlnești. Până și părul blond, buclat, și rujul roșu amintesc de alte timpuri.

”Superbă doamnă”, exclamă un fan la vederea fotografiei postată pe Instagram. ”Ești foarte frumoasă”, ”Adorabilă”, îi transmit și alți fani, vedeta adunând în 24 de ore aproape 13.000 de aprecieri.

Mai mulți fani observă însă că Mirela Vaida nu poartă mască și îi reproșează asta. Să nu uităm că vedeta tocmai a ieșit din izolarea de două săptămâni, după ce mai multe cazuri de infectare cu Covid-19 au fost depistate pe platoul emisiunii pe care o prezintă, Acces Direct.

Vezi și Mirela Vaida, aspru criticată pentru o postare pe rețelele de socializare: ”Din punct de vedere igienic, din punct de vedere vizual, nu cred că e Ok…”

Citește și:

Interviu EXCLUSIV Lavinia Petrea: ”Cel mai îndrăzneț lucru de până acum a fost să fac trei copii unul după celălalt!”

Așa arată Halle Berry în costum de baie la 54 de ani! Uite și cum arăta acum 18 ani, când juca în James Bond