Îndrăgita prezentatoare TV nu-și mai încape în piele de mândrie. Băiețelul ei cel mic, Tudor, o surprinde zi de zi, iar acesta a început deja să meargă singur, fiind o bucurie foarte mare pentru întreaga familie. Anunțul l-a făcut  printr-un filmuleț postat pe rețelele de socializare, vedeta fiind foarte emoționată și încântată: „Cine-i băiat mareee????”,  a scris Mirela la descrierea filmulețului.

MIrela Vaida are trei copii superbiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Băiețelul merge singur prin iarbă și se uită vesel la mama lui, care îl filmează pentru a marca momentul.

Mirela Vaida are o familie la care mulți doar visează. Deși nu se aștepta să mai devină mamă, ea a mărturisit că Tudor le- a adus foarte multă bucurie, iar acum se gândește chiar și la al patrulea copil.

::placeholdeR–>

„2019 a fost un an plin de provocări. În primul rând pentru că a venit al treilea copil, pe care nu l-am planificat, dar a venit peste toate pe care le aveam deja și initial, m-am speriat, dar apoi mi-am dat seama că mi-a produs cea mai mare bucurie și că a venit exact în momentul în care trebuia să vină. A fost un an plin de provocări și plin de temeri, dar și de lucruri frumoase, pentru că am o casa plină de copiii, am un program extrem de încărcat, dar fac numai ce-mi place și, vă dați seama, fiecare an mi-a adus mai multe lucruri, mai multă împlinire… cel puțin în ultimii cinci ani, la noi în casă e numai bucurie, numai jucării, numai țipete, da… și plânsete, și râsete, dar, în general, ai de ce să vii acasă. Te cheamă casa și abia aștept, când termin emisiunea, spectacolul sau concertul să ajung acasă cât mai repede, să mă dezbrac, să mă descalț, să-mi îmbrățișez copiii, să ne jucăm, să stăm împreună. Anul 2019 a fost unul dintre cei mai buni ani de până acum”, ne-a mărturisit Mirela într-un interviu.